Uredništvo    4. junij 2013
Roberto Martinez ima zeleno luč za sklenitev dogovora z Evertonom

Martinez pred vrati Evertona

Predsednika Wigana Dave Whelan je trenerju moštva Robertu Martinezu dal zeleno luč za odhod v Liverpool. Podpis pogodbe je le še formalnost.
SORODNE NOVICE
Če odide Conte, pride Tuchel
23.8.2017 | Evropske lige
Tudi Marseille po Costo
23.8.2017 | Evropske lige
Ne Seriju, nova za Coutinha
23.8.2017 | Evropske lige
Potrebujemo Van Dijka
23.8.2017 | Evropske lige
Pep: Messijev odhod je možen
23.8.2017 | Evropske lige
Rooney osrečil stare in nove n...
21.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Španec Roberto Martinez bo z veliko verjetnostjo novi trener angleškega prvoligaša Evertona, ki po slovesu Davida Moyesa še ni našel novega trenerja. V zadnjih dneh se je v medijih pojavljalo vse več novih kandidatov za trenerski stolček na Goodison Parku – zadnji je bil Nemec Ralf Rangnick – na koncu pa bo delo vendarle po vsej verjetnosti dobil tisti, ki je bil glavni favorit tako rekoč že vse od objave novice, da se David Moyes seli k Manchester Unitedu. Predsednik Wigana Dave Whelan je za BBC potrdil, da je s predsednikom Evertona Billom Kenwrightom sklenil dogovor glede kompenzacije za predčasno prekinitev pogodbe z 39-letnim Martinezom.

"Bill Kenwright in jaz sva sklenila dogovor. Roberto se lahko pogovori z Evertonom in podpiše pogodbo z njimi. Njegov zadnji sestanek s predstavniki Evertona je bil zelo uspešen in kolikor vem je bil v izboru, v katerem sta bila le še dva kandidata. Bill me je kmalu zatem poklical, v ponedeljek zvečer pa sva se uspela dogovoriti glede višine odškodnine. Everton je pošten klub in Bill je pošten predsednik. Hitro sva se sporazumela in lahko rečem, da mu zaupam. Po Wiganu bo Everton naslednja postaja za Roberta preden se povzpne do samega vrha trenerske smetane. Everton je klub, ki je voden na podoben način kot Wigan. Gre za družinski klub, ki ima za seboj ogromno sijajnih navijačev. Nedvomno so večji kot Wigan in v vsakem primeru bi bilo to za Roberta odlična priložnost. Z Robertom sva se še včeraj pogovarjala o tem in tudi po njegovem slovesu bova ostala zelo dobra prijatelja," je povedal Whelan.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE