Damjan Tratnik   13. junij 2014
Španec je odlično nasledil Davida Moyesa

Martinez podaljšal za pet let

Trener angleškega Evertona Roberto Martinez je po odlični sezoni, v kateri je moštvo iz Liverpoola zasedlo peto mesto, podaljšal pogodbo za pet let.
SORODNE NOVICE
United začel z 8:0!
19.8.2017 | Evropske lige
Tottenham potrdil Sanchezov pr...
18.8.2017 | Evropske lige
Pritegnila me je veličina Unit...
18.8.2017 | Evropske lige
Tottenham podira rekord
18.8.2017 | Evropske lige
Kupiti Arsenal, odpustiti Weng...
18.8.2017 | Evropske lige
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Evertonu so imeli ob menjavi trenerja, ki je v klubu zaznamoval dolgo obdobje, precej več sreče kot pri Manchester Unitedu. Španec Roberto Martinez, ki je po desetih letih na klopi Evertona nasledil Davida Moyesa, je svojo krstno sezono na Goodison Parku sklenil s petim mestom na lestvici in najboljšim točkovnim izkupičkom Evertona od ustanovitve Premier League. V vodstvu kluba so nad delom 40-letnega strokovnjaka iz Španije navdušeni, zato ne preseneča, da so z njim sklenil dogovor za kar petletno sodelovanje.

"V prvi sezoni sem tukaj zares užival. Ne bi mogel biti bolj ponosen na način, kako smo igrali v minuli sezoni in kako smo skupaj ustvarili toliko lepih spominov. Že zdaj komaj čakam na novo sezono. Od trenutka, ko sem prišel k Evertonu, sem vedel, da prihajam v zelo posebno mesto in v zelo poseben klub. Želel bi se zahvaliti tistim, ki so mi omogočili, da nadaljujem tradicijo in uspeha tega sijajnega kluba," je povedal Martinez.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE