Damjan Tratnik   2. marec 2011
Everton ostal brez svojega belgijskega vezista

Konec za Fellainija

Everton je ostal brez dveh pomembnih nogometašev: Tim Cahill bo počival nekaj tednov, za Marouaneja Fellainija pa je zaradi poškodbe gležnja sezone že konec.
SORODNE NOVICE
Juventus neuspešno lovil Kovač...
19.8.2017 | Evropske lige
Juventus obrambo naslova začen...
19.8.2017 | Evropske lige
Kalinić še streljaj od prestop...
19.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Matuidi je član stare ...
19.8.2017 | Evropske lige
K Fiorentini tudi Pezzella
18.8.2017 | Evropske lige
Vprašanje je le, kako bo izpla...
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Marouane Fellaini, reprezentant Belgije, v sezoni 2010/11 ne bo več igral. Nogometaš sredine igrišče, ki si kruh služi pri Evertonu, si je težje poškodoval gleženj, da bi bil udarec za trenerja Davida Moyesa še hujši, pa tri tedne zaradi težav s stopalom ne bo mogel igrati tudi Tim Cahill. Ne prvi ne drugi nista sodelovala na včerajšnji tekmi pokala FA, na kateri je Everton izpadel po porazu z Readingom z 0:1.

"Za Fellainija je sezone konec, v ponedeljek ga čaka tudi operacija. Marsikdo je prepričan, da je bil doslej naš najboljši nogometaš, zato ga bomo še kako pogrešali. Cahill je 'out' dva oziroma tri tedne, toda to, da dvojec v torek ni igral, ni razlog, zakaj smo izpadli," je povedal Moyes in dodal, da je 23-letni Fellaini poškodbo, zaradi katere je že zaključil za prvo polovico letošnjega leta, staknil prejšnjo soboto na prvenstveni tekmi proti Sunderlandu.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE