Uredništvo    17. julij 2011
Kje bo kariero nadaljeval Nicklas Bendtner?

Izposodil bi si ga Everton

Danski nogometaš Nicklas Bendtner še ne ve, kje bo igral v naslednjo sezoni, v boj zanj pa se je vmešal tudi Everton. Slednji bi si napadalca najraje zgolj izposodil.
SORODNE NOVICE
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
Pep zdaj lovi še Evansa
17.8.2017 | Evropske lige
Everton dobil svojega "Neymarj...
17.8.2017 | Evropske lige
Benitez pripeljal Joseluja
16.8.2017 | Evropske lige
Jese na posojo v Stoke!
16.8.2017 | Evropske lige
Barry prestopil v WBA
16.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Zanj se zanima kar nekaj klubov iz Nemčije, na mizi pa naj bi imel tudi ponudbe iz Anglije, toda kljub temu Nicklas Bendtner še vedno čaka na odgovor, kje bo igral v naslednji sezoni. Reprezentant Danske je pred časom napovedal slovo od Arsenala, v boj zanj pa se je bojda vmešal tudi Everton. Toda tekmec Topničarjev v Premier League svetlolasega napadalca noče odkupiti, pač pa si ga zgolj sposoditi.

Everton že nekaj časa slovi kot klub, ki nerad zapravlja veliko denarja za okrepitve. Tudi zaradi tega, ker ga pač nima veliko, zato ima precej raje nogometaše, ki pridejo kot posojeni. Seveda pa se ob tem poraja vprašanje, če bi v Londonu pristali na takšen scenarij, saj verjetno ni dvoma, da bi ga precej raje prodali. Za 23-letnega Bendtnerja naj bi se potegovala tudi Bayern in Stuttgart, da je njegovo slovo od štadiona Emirates neizogibno, pa konec koncev priča tudi dejstvo, da napadalec s soigralci ni odpotoval na turnejo po Aziji.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE