Damjan Tratnik   6. junij 2015
Everton se je znova okrepil z igralcem Uniteda

Cleverley se seli v Everton

Angleški prvoligaš Everton je sklenil petletno pogodbo z nekdanjim vezistom Manchester Uniteda Tomom Cleverleyjem, ki je v letošnji sezoni branil barve Aston Ville.
SORODNE NOVICE
Everton kaznoval vročekrvneža
20.10.2017 | Evropske lige
Bilić gosti novinca
20.10.2017 | Evropske lige
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
United izgublja identiteto
19.10.2017 | Evropske lige
Lukaku in Matić tolažila mlade...
19.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Everton je bil v zadnjih letih večkrat zatočišče igralcev, ki so se nogometno izobrazili pri Manchester Unitedu. V Everton sta se denimo preselila Darren Gibson in pred njim Phil Neville, na isto pot pa je stopil tudi 25-letni vezist Tom Cleverley, ki je kot posojen igralec Uniteda v letošnji sezoni branil barve Aston Ville. Po koncu sezone se z Villo ni dogovoril za podaljšanje sodelovanja, po izteku pogodbe z Unitedom se na Goodison Park seli kot prost igralec.

"Prepričan sem, da bodo navijači uživali v njegovih predstavah. Ima vse karakteristike za slog igre, ki ga želimo uveljaviti, ima veliko izkušenj, obenem pa je še mlad in je pred njim še lepa prihodnost," je povedal trener Evertona Roberto Martinez.

Cleverley je v majici Manchester Uniteda zbral 79 nastopov in dosegel pet zadetkov, od leta 2012 pa je tudi občasni član angleške reprezentance, za katero je doslej zbral 13 nastopov.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE