Anže Zajič   15. september 2015
Ramiro Funes Mori razkril:

Bil je na pragu Chelseaja

Ramiro Funes Mori, argentinski nogometaš, ki je poleti postal novi član angleškega prvoligaša Evertona, je razkril, da je bil pred leti z eno nogo že pri londonskem Chelseaju.
SORODNE NOVICE
Benitez pripeljal Joseluja
16.8.2017 | Evropske lige
Jese na posojo v Stoke!
16.8.2017 | Evropske lige
Barry prestopil v WBA
16.8.2017 | Evropske lige
Sigurdsson pred vrati Evertona
16.8.2017 | Evropske lige
Drugoligaš zavrnil 27 milijono...
15.8.2017 | Evropske lige
Chelsea denarno kaznoval Costo
15.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Tik pred koncem poletnega prestopnega roka je argentinski obrambni nogometaš Ramiro Funes Mori zapustil rodno domovino in se preselil v Anglijo. Nekdanji član River Plata iz Buenos Airesa je podpisal za Everton in tako le zapečatil prestop v Premier League, kamor je želel že pred časom. Funes Mori je namreč razkril, da je bil več ali manj dogovorjen s Chelseajem, toda do prestopa tedaj zaradi administrativnih težav ni prišlo.
 
"Lahko bi rekel, da sem po prestopu k Evertonu začel svojo drugo angleško pustolovščino," pravi 24-letnik iz Argentine in dodaja: "Pred nekaj leti sem bil skupaj z bratom dvojčkom na preizkušnji pri Chelseaju, v Londonu sva ostala dva tedna. Toda nato sva se morala vrniti domov, saj nisva imela evropskega potnega lista. Slednjega še vedno nimam, toda Everton me je res želel. In sedaj si želim le še to, da bi se kar najhitreje privadil na novo okolje in vsem pokazal, kaj zmorem."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE