Damjan Tratnik   27. november 2010
Everton je opcija

Beckham, samo pokliči

Trener Evertona David Moyes angleškemu zvezdniku Davidu Beckhamu ponuja možnost igranja v Premier League. Beckham mora le dvigniti telefon in ga poklicati.
SORODNE NOVICE
Razšla sta se Everton in Koema...
23.10.2017 | Evropske lige
Klopp bi moral prevzeti odgovo...
23.10.2017 | Evropske lige
Izboljšati se moramo in to hit...
23.10.2017 | Evropske lige
Neustrašni Harry našel novo žr...
22.10.2017 | Evropske lige
Poskrbimo, da bo želel ostati
22.10.2017 | Evropske lige
Usoda ni več v mojih rokah
22.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Čeprav je že pred meseci dejal, da po koncu sezone v ligi MLS, le-te je že končana, ne bo odšel na posojo v Evropo, usoda Davida Beckhama še vedno ni povsem dorečena. Če bo Anglež resnično vztrajal pri svoji odločitvi, bomo šele videli, kajti ni skrivnost, da bi medijsko razvpitega nogometaša radi videli pri marsikaterem klubu. Denimo pri Evertonu. Trener slednjega David Moyes je nekdanjemu nogometašu Reala iz Madrida in Manchester Uniteda pripravljen ponuditi mesto v svojem moštvu.

"Upam, da me bo poklical. Samo poklicati me mora, ali pa Phila Nevilla," je dejal Moyes in dodal: "Pogledati bi morali, kako bi šlo v smislu financ. Če bi prišel do mene in mi rekel, da želi igrati, bi moram potem jaz našega predsednika vprašati, če bi šlo tako, da bi prodajali njegove drese."

Beckham je v tem trenutku v Avstraliji, kjer bo s svojim Los Angeles Galaxyjem igral z Newcastle Jetsi, nato pa bo odletel v Zürich, kjer bo pomagal pri promociji angleške kampanje za organizacijo svetovnega prvenstva leta 2018.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE