Uredništvo    5. december 2015
Derbi 1. HNL

Soudani odločil derbi

Hrvaška je videla in bila navdušena nad derbijem med Dinamom in Hajdukom, ki ga je z golom v 94. minuti srečanja odločil Soudani. Dinamo je spet prvi. Kekova Rijeka razočarala.
SORODNE NOVICE
Matin projekt pridobiva podpor...
20.10.2017 | Mednarodni nogomet
Scolari zapušča Guangzhou
20.10.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Ko preprosto noče v gol...
19.10.2017 | Mednarodni nogomet
Blanc kandidat za klop ZDA
18.10.2017 | Mednarodni nogomet
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Tekmo na stadionu Maksimir je zaznamovala megla. Dinamo je derbi s Hajdukom bolje začel, Zagrebčani so povedli po malce dvomljivo dosojenem kotu. Zadel je Fernandes. Prejeti gol je prebudil goste iz Splita, ki so imeli danes lepo podporo s tribun. Caktaš je v 17. minuti zadel okvir gola. V drugem polčasu so Splitčani zastreljali kar dva "zicerja", enega na drugi strani tudi domači, izenačujoči gol pa je dosegel Vlašić. Zdelo se je, da se bo zanimiva tekma končala z remijem, a je v sodnikovem podaljšku Dinamo uspel zmagati. Soudani je zadel v 94. minuti! 

Je pa bila ta zmaga izjemno pomembna za Dinamo tudi s točkovnega vidika, kajti Dinamo se je vrnil na vrh lestvice, potem ko je Rijeka razočarala. Še tretjič to sezono je z Interjem namreč le remizirala, znova brez golov. Čeprav je Matjaž Kek uspešen z Rijeko, pa neprepričljiva igra Rijeke to sezono vendarle zbuja tudi kar nekaj kritik. Po tekmi z Interjem jih recimo ni manjkalo.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE