Uredništvo    15. februar 2016
Rečani so zbodli Zagrebčane

Simpatična enajstmetrovka

Dinamo je v nedeljo premagal Zagreb. Enega od obeh golov so modri dosegli z bele točke. Enajstmetrovka je dvignila nekaj prahu. Ob njo so se zbodli tudi pri Rijeki.
SORODNE NOVICE
Matin projekt pridobiva podpor...
20.10.2017 | Mednarodni nogomet
Scolari zapušča Guangzhou
20.10.2017 | Mednarodni nogomet
Video: Ko preprosto noče v gol...
19.10.2017 | Mednarodni nogomet
Blanc kandidat za klop ZDA
18.10.2017 | Mednarodni nogomet
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: /)
Včerajšnja zmaga Dinama na mestnem derbiju z Zagrebom je poskrbela za nekaj negodovanja na hrvaški prvoligaški sceni. Modri s stadiona Maksimir so namreč v 67. minuti prišli do gola za minimalno zmago (2:1), potem ko je glavni sodnik dosodil malce sumljivo enajstmetrovko. Dvoboj Damirja Šovšića in Bernarda Matića je zagrebški sodnik Dalibor Mlakar ocenil kot prekršek za najstrošjo kazen, ki jo je uspešno realiziral Armin Hodžić.

Da je bila enajstmetrovka dosojena neupravičeno, pa očitno menijo na Reki. Na uradnem twitter profilu omenjenega kluba, ki se z Dinamom bori za naslov hrvaškega prvaka, se je namreč znašel komentar (zgoraj na fotografiji), ki najstrožjo kazen postavlja pod vprašaj. Tvit je bil nato izbrisan, a je, glede na to, da so ga mediji objavili, vendarle dosegel svoj namen. 

Ob tem dodajmo, da se prav to nedeljo obeta tekma, ki je ne gre zamuditi. Matjaž Kek se bo z Rijeko (ob 17. uri) namreč udaril prav z Dinamom...
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE