Uredništvo    8. januar 2016
Petar Stojanović je ostal brez tekmeca

Pinto sprostil mesto Stojanoviću

Vodstvo angleškega Norwicha je danes potrdilo prestop portugalskega bočnega branilca Iva Pinta, ki je tako "sprostil" desni bok obrambe Dinama našemu Petru Stojanoviću.
SORODNE NOVICE
Dinamo vrnil Ademija, poraz Ri...
15.10.2017 | Evropske lige
Vse za šejkovo lagodje
13.10.2017 | Evropske lige
Zvezde novega tisočletja
7.10.2017 | Evropske lige
Modrića sem opazil pred vsemi
29.9.2017 | Evropske lige
Neznanca pretepla trenerja Din...
21.9.2017 | Evropske lige
Dinamo v primežu okostnjakov
14.9.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Portugalec Ivo Pinto je danes uradno postal novi član angleškega prvoligaša Norwich Cityja, z njegovim odhodom pa je tako Petar Stojanović po vsej verjetnosti tudi "uradno" postal prvi desni bočni branilec Dinama iz Zagreba. Stojanović je v zagrebškem klubu namreč nasledil prav Portugalca, ki je danes z angleškim klubom sklenil tri in pol letno pogodbo, po poročanju različnih medijev pa naj bi bil prestop vreden približno tri milijone evrov.

Pinto je odlično izkoristil Dinamo za razvojno stopničko svoje kariere, saj je z Zagrebčani osvojil dva naslova hrvaškega prvaka ter se letos predstavil tudi v skupinskem delu Lige prvakov.

"Pinto je nekdanji član mlade portugalske reprezentance, pri 26 letih pa so najboljša leta njegove kariere še pred njim. Vidim ga kot zelo atletskega branilca, ki bo zagotovo okrepitev za našo obrambno vrsto," je povedal trener Norwicha Alex Neil.

Stojanović je v Zagreb prispel kot njegova neposredna zamenjava, za mesto v začetni enajsterici pa se bo boril z Romunom Alexandrujem Matelom.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE