Uredništvo    11. februar 2013
Nova okrepitev na Maksimirju

Nekdanji zvezdaš pri Dinamu

Hrvaški prvak Dinamo iz Zagreba je okrepil svoje vrste z ganskim branilcem Leejem Addyjem, ki je pred dvema letom uspešno branil barve Crvene zveze.
SORODNE NOVICE
Dinamo vrnil Ademija, poraz Ri...
15.10.2017 | Evropske lige
Vse za šejkovo lagodje
13.10.2017 | Evropske lige
Kriterij je članstvo v HDZ
8.10.2017 | Evropske lige
Zvezde novega tisočletja
7.10.2017 | Evropske lige
Rijeka vrnila reprezentanta Šv...
3.10.2017 | Evropske lige
Petici Dinama in Rijeke
2.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Pri Dinamu iz Zagreba so klavrn začetek drugega dela sezone na Hrvaškem - Dinamo je na prvi tekmi z 1:2 izgubil proti Osijeku -  "zacelili" z novo okrepitvijo, ki tokrat prihaja iz Gane. V hrvaško prestolnico se je namreč preselil 22-letni ganski reprezentant Lee Addy, ki bo do izteka letošnje sezone pri Dinamu igral kot posojen igralec kitajskega Dalian Aerbina, po izteku posoje pa bo imel Dinamo možnost, da ga dokončno odkupi in z njim podpiše štiri in pol letno pogodbo.

Addy se je z evropskim nogometom prvič spoznal leta 2010, ko je nadvse uspešno odigral sezono v majici beograjske Crvene zvezde, prav njegova izkušnje iz Srbije pa je igrala tudi pomembno vlogo ob selitvi na Hrvaško.

"Addy je branilec, ki smo ga iskali. Poleg tega, da njegove karakteristike zadovoljujejo naše želje, ni nepomembno tudi dejstvo, da je igral v Beogradu ter da mu tako naš jezik ne bo popolna neznanka," je povedal športni direktor Dinama Zoran Mamić.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE