Damjan Tratnik   7. november 2011
Hrvaški prvak preživlja težke trenutke

Dinamo suspendiral Sammirja

Hrvaški prvak Dinamo bo do nadaljnjega igral brez svojega prvega zvezdnika Sammirja. Vodstvo zagrebškega kluba ga je zaradi nešportnega obnašanja suspendiralo.
SORODNE NOVICE
Od favoritov zatajil le Atleti...
18.10.2017 | Evropski pokali
Messijev 100. gol za tretjo zm...
18.10.2017 | Evropski pokali
Balkanska naveza odrešila Juve
18.10.2017 | Evropski pokali
Bayern nedosegljiv svet za Cel...
18.10.2017 | Evropski pokali
Edin in Eden dvakrat za remi
18.10.2017 | Evropski pokali
PSG na krilih MCN do nove viso...
18.10.2017 | Evropski pokali
(foto: Getty Images)
Uvrstitev v Ligo prvakov bi moral biti dogodek, podoben prazniku, toda igranje med evropsko klubsko elito Dinamo iz Zagreba ni prinesla veliko veselja. Ne samo, da so modri iz prestolnice Hrvaške izgubili vse štiri doslej odigrane tekme, zdi se tudi, da v garderobi modrih vlada pravo razdejanje. Igralci naj bi bili s samozavestjo povsem na dnu, nekateri pa naj bi se ob tem še požvižgali za klubska pravila. Hrvaški mediji poročajo, da je prvi zvezdnik Sammir s svojim nešportnim življenjem že nekaj časa jezil vse v klubu, sedaj pa je očitno napočil tudi čas, ko je odgovornim prekipelo. Brazilec se je namreč znašel v suspenzu, in sicer zaradi tega, ker naj bi v petek veseljačil vse do jutranjih ur.

"Sammir v soboto zjutraj ni prišel na trening. Zaradi ponovnega kršenja klubske discipline ne kandidira za prvo moštvo. Res je tudi, da je poškodovan in da ne bi igral v nobenem primeru. A tudi če bi bil zdrav, ne bi kandidiral za igro. Do nadaljnjega je na stranskem tiru," je pojasnil trener Dinama Krunoslav Jurčić. 24-letnik, ki za Dinamo igra od leta 2007 dalje, naj bi januarja sicer tako ali tako zapustil Maksimir, saj naj bi se zanj zanimalo nemalo znanih klubov. A kdor bo dobil boj zanj, bo očitno dobil sila nediscipliniranega nogometaša...
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Gunner 7.11.2011, 19:10 Prijavi komentar
piki pejt nazaj v vrtec! šupak en. No v glavnem sej to ni prvič in pomoje niti ne zadnjič da imajo probleme z njim. Je pa res, da jih je pripeljal v Ligo prvakov, ko je igral igro življenja proti Malmu.
RONI 7.11.2011, 12:49 Prijavi komentar
Brazilci....
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE