Uredništvo    27. oktober 2014
Navijači Dinama v sporu

Alarm v Zagrebu

V Zagrebu vre! Po strelskem napadu na tesna prijatelja vodje skupine navijačev Dinama, ki želi iz kluba izgnati Zdravka Mamića, v Zagrebu trepetajo pred spopadom huliganov.
SORODNE NOVICE
Blanc kandidat za klop ZDA
18.10.2017 | Mednarodni nogomet
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Na podrtem stadionu za naslov
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Izključen kar med polčasom
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Zaccheroni novi selektor ZAE
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Minuli konec tedna je bil v Zagrebu sila pester. V petek se je namreč zgodil strelski napad na vodjo navijačev Dinama, natančneje tistega dela navijačev, ki se bori proti Zdravku Mamiću. Pripadniki te skupine so nato v soboto zvečer odšli pred Mamićevo hišo in ga obtožili, da je sam naročil napad, kar pa je prvi operativec hrvaškega državnega prvaka že zanikal. Mamićevo hišo, bolje rečeno vilo, odtlej varuje policija. 

Podrobnosti napada niso znane, so pa napadalci na ranjenca, ki sta menda tesna zaveznika tarče, torej vodjo navijačev Dinama, streljali kar skozi steklo tovornega vozila. V soboto so po neuradnih informacijah huligani, povezani z navijaško frakcijo, ki se bori proti Zdravku Mamiću, razbili gostinski lokal in pretepli natakarja. V Zagrebu se zato bojijo, da bo prišlo do novih povračilnih ukrepov in do še več nasilja, zato je policija v polni pripravljenosti. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Ibrakadabra 27.10.2014, 13:46 Prijavi komentar
Tega Mamiča bi že zdavnaj morali odstraniti, človek je pravi mafijozo, preveč si dovoli, ima sicer veliko denarja, vsega kar si zaželi, proti masi ljudi pa vendarle ne gre. Policija ščiti lopove, to je že zdavnaj jasno, zato so tudi sami lopovi!
Ronnie_10 27.10.2014, 10:05 Prijavi komentar
tko pa je ko klub ugrab mafija. Škoda Dinama, včasih to ni bil tko mali klub.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE