Uredništvo    2. december 2016
Prometna nesreča prekinila kariero

Souare ni prepričan v povratek

Po septembrski prometni nesreči Pape Souareja navijači Crystal Palacea čakajo novice o njegovi vrnitvi, a ta po besedah nogometaša ni gotova reč. Souare je srečen, ker je živ.
SORODNE NOVICE
United si je zaželel Solerja
22.10.2017 | Evropske lige
Tudi na prijateljskih boljši p...
22.10.2017 | Evropske lige
Najmanjši premagal največjega
21.10.2017 | Evropske lige
Mislim, da se bo vrnil že leto...
20.10.2017 | Evropske lige
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
(foto: /)
26-letni branilec londonskega Crystal Palacea, Pape Souare, je bil v septembru udeležen v prometno nesrečo v bližini letališča Heathrow, v kateri je utrpel zlomljeno čeljust in zlom stegenske kosti, ki sta zahtevali helikopterski prevoz v bolnišnico.

Kmalu po nesreči je trener Londončanov Alan Pardew zatrdil, da Souarejev povratek pričakuje v roku šestih mesecev, a tri mesece po nesreči po besedah nogometaša povratek na nogometna igrišča ni zagotovljen. "Poškodbe so bile zelo hude in vem, da sem imel precejšnjo srečo v nesreči. Imel sem zlomljeno nogo in zaradi zlomljene čeljusti prvi mesec dni po nesreči nisem mogel jesti, zdaj lahko počnem vsaj to," je za angleški BBC povedal Souare, ki se dobro spomni usodnih trenutkov.

"Spomnim se vsega. Helikopterja, reševalcev, avtomobilskih vrat na moji nogi, gospoda, ki mi je pomagal in s katerim želim ostati v stiku," pravi senegalski branilec, ki pa še ne ve, kdaj, če sploh, se bo vrnil na nogometna igrišča.

"Do pred kratkim se nisem zavedal, kako resna je moja poškodba v nogometnem smislu. V klubu z zdravniki delamo na tem, da pridobim nazaj moč v nogi. Nisem pa prepričan, če se bom lahko vrnil nazaj k nogometu, čeprav stremim k temu in delam vse, da bi to lahko storil."

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE