Uredništvo    22. december 2016
Crystal Palace je odpustil trenerja

Pardew pristal na cesti

Vodstvo angleškega prvoligaša Crystal Palaca je po zgolj eni zmagi na zadnjih enajstih tekmah odpustilo trenerja Alana Pardewa, ki je Londončane vodil od januarja lani.
SORODNE NOVICE
United začel z 8:0!
19.8.2017 | Evropske lige
Tottenham potrdil Sanchezov pr...
18.8.2017 | Evropske lige
Pritegnila me je veličina Unit...
18.8.2017 | Evropske lige
Tottenham podira rekord
18.8.2017 | Evropske lige
Kupiti Arsenal, odpustiti Weng...
18.8.2017 | Evropske lige
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Angleški prvoligaš Crystal Palace bo po slovesu Alana Pardewa iskal novega trenerja, s čimer se je končalo dveletno obdobje, ki se je začelo s hitrim vzponom in končalo s precej klavrnim padcem. Pardew je v svoji prvi sezoni moštvo, ki se je borilo za obstanek, popeljal do izvrstnega desetega mesta na lestvici, v drugi pa je skromno prvenstveno sezono rešil z odličnim nastopom v FA pokalu, v katerem je Palace izgubil šele v finalu proti Manchester Unitedu.

V letošnji sezoni se Palace nikakor ni uspel rešiti iz brezna pri dnu prvenstvene lestvice, po zgolj eni zmagi na zadnjih enajstih tekmah pa je nekdanji trener Newcastla naposled dobil nezaupnico.

"Do Crystal Palaca gojim zelo lepe občutke in žal mi je, da se je moj čas tukaj končal," je ob slovesu povedal 55-letni Pardew, ki je pri Crystal Palaca nastopal še v času svoje aktivne kariere.

Angleški mediji napovedujejo, da bo žezlo prevzel osramočeni nekdanji angleški selektor Sam Allardyce.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE