Uredništvo    14. junij 2017
Čilenec na radarju Londončanov

Palace želi Pellegrinija

Manuel Pellegrini, ki trenutno sedi na klopi kitajskega Hebei China Fortune, je med glavnimi kandidati za prevzem angleškega Crystal Palacea. Čilenec si bojda želi vrnitev v Anglijo.
SORODNE NOVICE
Razšla sta se Everton in Koema...
23.10.2017 | Evropske lige
Neverjeten zadetek z enajstih ...
23.10.2017 | Mednarodni nogomet
Ko žalijo, žalijo mater
23.10.2017 | Mednarodni nogomet
Navijači Galatasaraya obmetava...
23.10.2017 | Mednarodni nogomet
Če zmaga Dinamo, ne bomo sekal...
23.10.2017 | Mednarodni nogomet
Klopp bi moral prevzeti odgovo...
23.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Potem ko je Sam Allardyce po koncu pred kratkim končane sezone precej presenetljivo podal odstop in, kot vse kaže, končal svojo trenersko pot, pri Crystal Palaceu še vedno iščejo novega trenerja.

Londončani so upali, da jim bo uspelo ujeti Marca Silvo ali Claudija Ranierija, a sta se Portugalec in Italijan odločila za druge izzive. Zdaj naj bi bil prvi na seznamu želja predsednik kluba Stevea Parisha nekdanji trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini.

Izkušeni čilenski strateg trneutno vodi kitajskega prvoligaša Hebei China Fortune, vodilni možje kluba iz Anglije pa naj bi se že sestali tako s Pellegrinijem kot njegovimi kitajskimi šefi.  63-letni trener si po poročanju angleških medijev želi vrniti na Otok, veliko pa bo verjetno zdaj odvisno od dobre volje kitajskega kluba in finančnih zahtev/zmožnosti obeh vpletenih strani.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE