Uredništvo    3. januar 2016
Tudi Crystal Palace v lov za "Jamiejem Vardyjem"

Iz devete lige v Premier League

Mlademu angleškemu krilu Randellu Williamsu so se uresničile sanje. Dosedanjega devetoligaškega igralca je v svoje vrste sprejel londonski Crystal Palace.
SORODNE NOVICE
Razšla sta se Everton in Koema...
23.10.2017 | Evropske lige
Klopp bi moral prevzeti odgovo...
23.10.2017 | Evropske lige
Izboljšati se moramo in to hit...
23.10.2017 | Evropske lige
Neustrašni Harry našel novo žr...
22.10.2017 | Evropske lige
Poskrbimo, da bo želel ostati
22.10.2017 | Evropske lige
Usoda ni več v mojih rokah
22.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Sanjska zgodba Jamieja Vardyja je navdih številnim, zaradi njega pa tudi vodilni angleški klubi odslej bolj pazljivo spremljajo, kaj se dogaja v "kleteh" angleške ligaške strukture. Sanje so se tako uresničile tudi 19-letnemu Randellu Williamsu, ki je sklenil pogodbo s prvoligašem Crystal Palacom, ki je po uspešno opravljeni preizkušnji sklenil, da si mladenič zasluži priložnost v profesionalnem nogometu. Njegov prestop je še posebej navdušujoč zaradi dejstva, da je pred prihodom na Selhurst Park branil barve ekipe po imenu Tower Hamlets, ki nastopa v ligi, ki po jakosti sodi v deveti razred angleškega ligaškega nogometa.

"Alan Pardew (trener moštva – op.p.) me je želel preveriti in zato sem dobil priložnost trenirati s člani prvega moštva. Nastopil sem na prijateljski tekmi proti Crawley Townu in igral dovolj dobro, da so me v klubu želeli zadržati," je po podpisu profesionalne pogodbe povedal navdušeni Williams, ki bo svojo pot v londonskem klubu po vsej verjetnosti začel v rezervnem moštvu.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE