Uredništvo    26. junij 2017
Angleški prvoligaš Crystal Palace je imenoval novega trenerja

De Boer se seli v London

Vodstvo angleškega prvoligaša Crystal Palaca je po slovesu Sama Allardyceja vodenje moštva zaupalo nekdanjemu trenerju Interja iz Milana Franku De Boerju.
SORODNE NOVICE
Zmaga je za separatiste
18.10.2017 | Evropske lige
Leicester se je razšel s Shake...
17.10.2017 | Evropske lige
Mourinho bi podpisal, a le za ...
17.10.2017 | Evropske lige
Kane bi lahko postal novi Tott...
17.10.2017 | Evropske lige
Mahrez rešil lisice
16.10.2017 | Evropske lige
Uradno: Newcastle je naprodaj
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Angleški prvoligaš Crystal Palace bo eden številnih članov angleške Premier League, ki ga bo vodil nekdanji igralec Barcelone. Po Ronaldu Koemanu (Everton), Mauriciu Pellegrinu (Southampton) in Josepu Guardioli (Manchester City) bo v angleškem prvenstvu po novem deloval tudi Nizozemec Frank de Boer, ki je podpisal triletno pogodbo s Crystal Palacom.

"Navdušen sem, ker sem postal novi trener Crystal Palaca. V veliko čast mi bo voditi tako zgodovinski klub, ki je po celem svetu poznan po svojih strastnih navijačih. Zame je ta vloga velika priložnost in komaj že čakam, da začnem z delom v Premier League," je povedal De Boer.

De Boer se je trenersko proslavil na klopi Ajaxa, s katerim je osvojil kar štiri zaporedne naslove nizozemskega prvaka, pred prihodom v Anglijo pa je hitro končal ponesrečeno trenersko epizodo na klopi milanskega Interja.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE