OSTALE NOVICE
Stran
od 31
24.7.2017
Evropske lige
Novi vratar Crvene zvezde Milan Borjan je na predstavitvi podal precej polemično izjavo o svojem poreklu, ki je zbodla marsikaterega prebivalca hrvaškega Knina.
0
17.7.2017
Evropske lige
Srbski mediji poročajo, da bo Crvena zvezda veliko luknjo v blagajni zakrpala s prodajo bratov Luke in Ivana Ilića, ki se za 5.5 milijona evrov selita v bogati angleški Manchester City.
0
8.7.2017
Evropske lige
Pri beograjski Crveni zvezdi iščejo novega branilca, med kandidati za prestop pa je tudi slovenski reprezentančni branilec Miral Samardžić, ki v Turčiji (pri Belediyesporu) ne igra.
0
5.6.2017
Evropske lige
Beograjska Crvena zvezda je danes predstavila novega trenerja in tudi športnega direktorja. Prihajata Vladan Milojević in Mitar Mrkela.
0
Evropske lige
Partizan bo svojega novega trenerja Miroslava Đukića plačeval pol milijona evrov na leto, masten zaslužek pa se obeta tudi novemu trenerju Crvene zvezde.
2
13.5.2017
Evropske lige
Policist, ki je miril strasti na zloglasni tekmi med zagrebškim Dinamom in Crveno zvezdo leta 1990, trdi, da so imeli domači navijači nalogo, da ubijejo prvega asa Beograjčanov Dragana Stojkovića.
1
8.5.2017
Evropske lige
Do minule sobote je bil Matjaž Kek praktično dogovorjen, da prevzame Crveno zvezdo v prihodnji sezoni. Dal naj bi besedo Zvezdanu Terziću. Zvezdin zdrs na drugo mesto pa zna stvari spremeniti.
12
7.5.2017
Evropske lige
V Srbiji so se pojavile govorice, da bo na prazno klop Crvene zvezde v prihodnji sezoni sedel Slovenec. Poleg Slaviše Stojanovića naj bi bil močan kandidat trener Rijeke Matjaž Kek.
6
Evropske lige
Potem ko ga je Marko Nikolić s Partizanom prehitel, je tri kroge pred koncem sezone v srbskem prvenstvu danes odstopil trener Crvene zvezde Miodrag Božović.
5
Evropske lige
Voždovac je tri kroge pred koncem sezone doma s 3:2 premagal Crveno zvezdo in poskrbel, da se je Partizan prvič po kar 637 dneh zavihtel na čelo prvenstvene lestvice v Srbiji.
1
Stran
od 31