Anže Zajič   15. april 2014
Slaviša Stojanović se s težavami Crvene zvezde na obremenjuje

V mislih le lovorika

Zaradi takšnih in drugačnih grehov Crveni zvezdi grozi prepoved igranja v Evropi, toda trener beograjskega kluba Slaviša Stojanović o tem niti malo ne razmišlja.
SORODNE NOVICE
Partizan doživel prvi poraz
10.8.2017 | Evropske lige
Partizan prodal svojega najbol...
4.8.2017 | Evropske lige
Iz Knina sem, tam so vsi za Zv...
24.7.2017 | Evropske lige
Partizan segel globoko v žep
19.7.2017 | Evropske lige
Brata Ilić rešujeta Zvezdo
17.7.2017 | Evropske lige
Samardžić na pragu Crvene zvez...
8.7.2017 | Evropske lige
(foto: www.crvenazvezdafk.com)
Tudi če se bo Crvena zvezda letos prebila v Evropo, ni rečeno, da bo tam tudi zaigrala. Evropska nogometna zveza (UEFA) je sporočila, da je neodvisna revizijska preiskava v prostorih kluba iz Beograda, ki vodi na lestvici državnega prvenstva Srbije, razkrila kar nekaj nepravilnosti oziroma dolgov do svojih zaposlenih in nekdanjih zaposlenih, zaradi tega je povsem možno, da bodo rdeče-beli ostali brez evropske licence. Toda Slaviša Stojanović, strokovnjak iz Slovenije, se v tem trenutku s tem niti malo ne obremenjuje.
 
"Ne razmišljam o tem, to ni moje delo. To se ne tiče nikogar iz ekipe, niti nismo mi tisti, ki lahko karkoli spremenimo. Ne jaz ne nihče od mojih igralcev ni imel nič pri tem, nismo mi krivci, če ta sploh obstaja. Vse, kar moramo mi storiti, je vezano z igriščem. Narediti moramo vse, da bomo osvojili naslov prvaka. Kaj bo sledilo po tem, pa ni več naša stvar. Mi imamo v tem trenutku samo en cilj - naslov prvaka," je poudaril nekdanji trener Domžal in Celja.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE