Damjan Tratnik   28. avgust 2015
Nadarjeni srbski vratar zapušča Crveno zvezdo

"Srbski Neuer" zapušča Zvezdo

Nadarjeni srbski vratar Predrag Rajković zapušča vrste Crvene zvezde in se seli k udeležencu letošnje Lige prvakov Maccabiju iz Tel Aviva.
SORODNE NOVICE
Partizan doživel prvi poraz
10.8.2017 | Evropske lige
Partizan prodal svojega najbol...
4.8.2017 | Evropske lige
Iz Knina sem, tam so vsi za Zv...
24.7.2017 | Evropske lige
Partizan segel globoko v žep
19.7.2017 | Evropske lige
Brata Ilić rešujeta Zvezdo
17.7.2017 | Evropske lige
Samardžić na pragu Crvene zvez...
8.7.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Komaj 19-letni srbski vratar Predrag Rajković je nogometno javnost resno opozoril nase z odličnimi nastopi na svetovnem prvenstvu do 20 let, kjer je Srbija tudi zahvaljujoč njegovim obrambam osvojila naslov svetovnega prvaka. Po izteku prvenstva je bilo veliko govora o tem, da ga beograjska Crvena zvezda ne bo mogla zadržati, tik pred koncem prestopnega roka pa je nadarjeni Rajković zares našel nov klub in sicer se je nekoliko presenetljivo odločil za selitev k izraelskemu Maccabiju iz Tel Aviva. Rajkovića je v Izrael zvabil trener Maccabija Slaviša Jokanović, s svojim novim moštvom pa bo premierno nastopil tudi v skupinskem delu Lige prvakov.

Čeprav je Rajković medijem sam razkril, da je posel med Maccabijem in Crveno zvezdo dogovorjen, v taboru rdeče-belih prestopa še niso potrdili.

"Maccabi je poslal veliko boljšo ponudbo od Hamburga. Odločitev bo moral sprejeti Rajković sam, lahko pa rečem, da bo posel z Maccabijem dogovorjen,"
je povedal nogometašev zastopnik Zoran Stojadinović.

Prestop "srbskega Manuela Neuerja" naj bi bil neuradno težak 3 milijone evrov.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE