Damjan Tratnik   28. avgust 2015
Nadarjeni srbski vratar zapušča Crveno zvezdo

"Srbski Neuer" zapušča Zvezdo

Nadarjeni srbski vratar Predrag Rajković zapušča vrste Crvene zvezde in se seli k udeležencu letošnje Lige prvakov Maccabiju iz Tel Aviva.
SORODNE NOVICE
Kosanovićev Napredak zrušil Zv...
2.10.2017 | Evropske lige
Beograjska vodila, pa remizira...
15.9.2017 | Evropske lige
V enem dnevu 15.000 paketov
8.9.2017 | Evropske lige
Prvi strelec Partizana odšel v...
30.8.2017 | Evropske lige
Srbski derbi po scenariju slov...
28.8.2017 | Evropske lige
Video: Kanga spravil Marakano ...
25.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Komaj 19-letni srbski vratar Predrag Rajković je nogometno javnost resno opozoril nase z odličnimi nastopi na svetovnem prvenstvu do 20 let, kjer je Srbija tudi zahvaljujoč njegovim obrambam osvojila naslov svetovnega prvaka. Po izteku prvenstva je bilo veliko govora o tem, da ga beograjska Crvena zvezda ne bo mogla zadržati, tik pred koncem prestopnega roka pa je nadarjeni Rajković zares našel nov klub in sicer se je nekoliko presenetljivo odločil za selitev k izraelskemu Maccabiju iz Tel Aviva. Rajkovića je v Izrael zvabil trener Maccabija Slaviša Jokanović, s svojim novim moštvom pa bo premierno nastopil tudi v skupinskem delu Lige prvakov.

Čeprav je Rajković medijem sam razkril, da je posel med Maccabijem in Crveno zvezdo dogovorjen, v taboru rdeče-belih prestopa še niso potrdili.

"Maccabi je poslal veliko boljšo ponudbo od Hamburga. Odločitev bo moral sprejeti Rajković sam, lahko pa rečem, da bo posel z Maccabijem dogovorjen,"
je povedal nogometašev zastopnik Zoran Stojadinović.

Prestop "srbskega Manuela Neuerja" naj bi bil neuradno težak 3 milijone evrov.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE