Uredništvo    15. maj 2014
Milošu Ninkoviću ni bilo treba plačati kazni

Plačal kar direktor redarske službe

Miloš Ninković iz Crvene zvezde bi moral plačati kazen zaradi napačnega parkiranja. Da pa se ne bi vznemirjal pred pomembno tekmo, jo je plačal kar direktor redarske službe.
SORODNE NOVICE
Blanc kandidat za klop ZDA
18.10.2017 | Mednarodni nogomet
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Na podrtem stadionu za naslov
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Izključen kar med polčasom
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Zaccheroni novi selektor ZAE
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Ljubezen do nogometa ne pozna meja. Niti meja denarnice. Naslednja zgodba iz Srbije je dokaz, kako priljubljena je še vedno med ljudmi zadolžena, ponižana in že večkrat skorajda pokopana Crvena zvezda

Miloš Ninković, nogometaš rdeče-belih, je na ulicah Beograda napačno parkiral svoj avtomobil. Redarska služba ga je zato v skladu z navodili in zakonodajo ustrezno oglobila. Ko pa je za to izvedel direktor redarske službe Andrija Čupković, je kazen z velikim veseljem plačal kar iz svojega žepa. Čupković je namreč velik pristaš Crvene zvezde, ki letos lovi naslov srbskega državnega prvaka.

"Res je, da sem plačal kazen. Želel pa sem dokazati tudi, da popusta ni za nikogar in da je treba vsako kazen plačati. Nisem pa želel, da bi se Ninković vznemirjal pred tako pomembno tekmo," je dejal Čupković. 

Miloš Ninković je bil geste verjetno vesel, četudi denarne pomoči ni potreboval. Gre namreč za nogometaša, ki je kar devet let igral za ukrajinskega velikana Dinamo iz Kijeva in je posledično zaslužil več milijonov evrov. Toda pri tej zgodbi ni v ospredju denar, temveč gesta. Nekatere stvari so namreč pomembnejše od denarja. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
Panda. 15.5.2014, 19:06 Prijavi komentar
Ma pri nam se to nikol nebo zgodil. Prej bojo mediji napihnal tako stvar in folk pizdiu, kako se obnasajo ker majo dnar etc. To je sam še dol v srbiji pa bosni, ta yugo-mentaliteta, vsi za enga en za vse :)
tinjakuz7 15.5.2014, 18:19 Prijavi komentar
Svaka cast! Se enkrat vec so pristasi zvezde dokazali da zivijo za ra klub! Tko bi se mogl tud pr ns delat, loh se zgledujemo
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE