Uredništvo    10. julij 2013
Slaviša Stojanović o Nejcu Pečniku

Pečnik potrebuje tekme

Slaviša Stojanović, ki uigrava moštvo Crvene zvezde za začetek sezone, Nejca Pečnika vidi kot pomembno okrepitev, ki trenutno potrebuje predvsem tekme.
SORODNE NOVICE
Cruyff je za svetovalca vzel M...
21.8.2017 | Mednarodni nogomet
Matavž z Vitessejem na vrhu
20.8.2017 | Mednarodni nogomet
Viniciusu se že odpira
20.8.2017 | Mednarodni nogomet
Nihče ni bil kot Adriano
19.8.2017 | Mednarodni nogomet
Ronaldo izziva še eno priznanj...
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Kdo bo trener leta?
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović še vedno ni sestavil moštva, na katerega bo računal v novi sezoni. Rdeče-beli izgubljajo in pridobivajo igralce, med tistimi, ki so v klub prišli v zadnjem obdobju pa je tudi slovenski reprezentant Nejc Pečnik. Slednji ima za seboj sezono, v kateri se pri Sheffield Wednesdayu ni naigral, zato je tudi sprejel ponudbo finančno ne preveč dobro stoječe Zvezde, pri kateri ga bo treniral omenjeni Stojanović. Slednji nanj resno računa, upa pa, da bo Pečnik kar najhitreje pripravljen prevzeti svoj del odgovornosti na igrišču. 

"Pečnik potrebuje predvsem tekme. Upam, da ga bomo pravočasno pripravili. Nejc je polivalenten nogometaš, ki lahko igra na več igralnih položajih. Trenutno ga preizkušamo na zunanjih položajih, v kombinaciji s Kasalico, ne vem pa, če bo tam igral tudi v prihodnje," je pojasnil Stojanović, ki je s Pečnikom sodeloval tudi že v Celju
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE