Uredništvo    30. januar 2017
Crvena zvezda je kupila ganskega reprezentanta

Nekdanji "Juventino" pri Crveni zvezdi

Beograjska Crvena zvezda je svoje vrste okrepila z ganskim napadalcem Richmondom Boakyejem, ki je bil kratek čas celo na plačilnem seznamu slovitega Juventusa.
SORODNE NOVICE
Partizan doživel prvi poraz
10.8.2017 | Evropske lige
Partizan prodal svojega najbol...
4.8.2017 | Evropske lige
Iz Knina sem, tam so vsi za Zv...
24.7.2017 | Evropske lige
Partizan segel globoko v žep
19.7.2017 | Evropske lige
Brata Ilić rešujeta Zvezdo
17.7.2017 | Evropske lige
Samardžić na pragu Crvene zvez...
8.7.2017 | Evropske lige
(foto: /)
Beograjska Crvena zvezda je sklenila prestop, ki v marsičem spominja na prestop Kingsleyja Boatenga v ljubljansko Olimpijo. Rdeče-beli so iz druge italijanske lige pripeljali 24-letnega Ganca Richmonda Boakyeja, ki bo v naslednjih 18 mesecih v Srbiji nastopal kot posojen igralec Latine, srbski mediji pa poročajo, da ga lahko Crvena zvezda kadarkoli v času trajanja posoje dokončno odkupi za okrogel milijon evrov. B92 poroča, da bo v vmesnem času Zvezda plačevala polovico njegove mesečne plače, ki sicer znaša 18.000 evrov.

Boakye je že pri 15 letih starosti pristal v italijanskem nogometu, nase pa je opozoril v majici Sassuola, pri katerem je z zadetki celo pritegnil pozornost največjega italijanskega kluba Juventusa. Leta 2012 je postal član stare dame, a za sloviti torinski klub nikoli ni zaigral, saj je v času solastništva dveh klubov - polovico vrednost njegove pogodbe je obdržala Genoa - igral na posoji v Sassuolu in španskem Elcheju. Po meteorskem začetku je njegova zvezda pričela bledeti, pred prihodom v Beograd pa je bolj ali manj neuspešno nastopal še za Atalanto, nizozemsko Rodo ter Latino.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE