Anže Zajič   19. junij 2014
Dejan Kelhar zaključil z avanturo pri Crveni zvezdi

Ne bo se vrnil v Beograd

Slovenski branilec Dejan Kelhar je naslednji, ki je zapustil Crveno zvezdo. Pogodba mu je potekla, o tem, ali bi jo lahko podaljšal ali ne, pa se z njim nihče ni pogovarjal.
SORODNE NOVICE
Wenger: Bili smo borbeni in vz...
20.10.2017 | Evropske lige
Kosanovićev Napredak zrušil Zv...
2.10.2017 | Evropske lige
Beograjska vodila, pa remizira...
15.9.2017 | Evropske lige
V enem dnevu 15.000 paketov
8.9.2017 | Evropske lige
Prvi strelec Partizana odšel v...
30.8.2017 | Evropske lige
Srbski derbi po scenariju slov...
28.8.2017 | Evropske lige
(foto: SPS)
Crveni zvezdi sta letos do naslova državnega prvaka Srbije pomagala tudi Nejc Pečnik in Dejan Kelhar, kot kaže, pa sta oba že zaključila z igranjem v dresu nekdanjega evropskega klubskega prvaka. Pečnik je že pred dnevi zagrozil z odhodom zaradi nespoštovanja pogodbenih obveznosti, tudi Kelhar pa je sedaj potrdil, da je njegove avanture na štadionu Marakana konec.
 
"Nobenih obveznosti do kluba nimam več," je za Mondo povedal 30-letnik iz Brežic, ki je januarja podpisal polletno pogodbo, o podaljšanju pa se nato z nikomer ni pogovarjal. "Nisem v položaju, da bi povzročal težave. Vem, da ima klub številne probleme, sam pa sem še najmanj pomemben. Imam svoje načrte, zagotovo pa ne bom sedel v Beogradu in čakal na to, da se vse reši. Normalno je, da si iščem novega delodajalca. Imam nekaj opcij, pa bomo videli, kaj bo. Toda ne bi jih bilo brez Zvezde. Zato sem hvaležen klubu in tistim, ki so me pripeljali. Bi ostal pri Zvezdi? Ah, kaj je sploh na voljo po Zvezdi? Tudi če bi me poklical Partizan, ponudbe ne bi sprejel," je še pristavil nekdanji nogometaš Celja, Krškega, Olimpije, Greuther Fürtha, Cercle Bruggeja, Legie iz Varšave, Hapoela iz Haife, Samsunsporja in Gabale.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Baul 19.6.2014, 20:42 Prijavi komentar
edino za rudarja lahko igra ma iz trbovelj.sem ga gledau na prijateljski tekmi v gorici. ojoj greško. dejc tolko o kelharju
pelikan25 19.6.2014, 12:57 Prijavi komentar
Za poslanca PS bi bil, če je že zet Stanku Stepišniku...
Dejc82 19.6.2014, 11:49 Prijavi komentar
No ja, sicer za repko res ni, sam je pa mel zelo solidno polsezono v zvezdi! Mogoče bi Olimpiji lahko prišel prav, k menim, da za slo ligo jem čist ok, sam v repki pa prosim ne več!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE