Uredništvo    14. avgust 2013
Dragan Mrđa pred vrati Crvene zvezde

Mrđa se vrača v Zvezdo

Partizan in Crvena zvezda še kar prodajata in kupujeta. Prince Tagoe na pragu črno-belega, Dragan Mrđa pa rdeče-belega tabora.
SORODNE NOVICE
Video: Ko preprosto noče v gol...
19.10.2017 | Mednarodni nogomet
Blanc kandidat za klop ZDA
18.10.2017 | Mednarodni nogomet
Hrvati za mundial z Grki
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
FIFA je določila nehumane term...
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Na podrtem stadionu za naslov
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
Izključen kar med polčasom
17.10.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: splet)
Burnemu dogajanju v Partizanu in Crveni zvezdi, obeh največjih srbskih klubih, je res težko slediti. Oba kluba namreč prodajata in kupujeta igralce v velikih količinah. No, tokrat sta oba tik pred tem, da v svoje vrste pripeljeta izkušenega napadalca.

Partizan, iz katerega so sporočili, da so za mladega Aleksandra Mitrovića v resnici dobili pet milijonov evrov, je namreč tik pred tem, da se znova okrepi s Princeom Tagoeom, ki je nazadnje igral v Turčiji oziroma v Savdski Arabiji. 

Tik pred tem, da se okrepi z zvenečim imenom, pa je tudi Crvena zvezda. Moštvo, ki ga vodi Slaviša Stojanović, naj bi namreč okrepil reprezentančni napadalec Dragan Mrđa. 29-letnik je nazadnje igral za švicarski Sion, v preteklosti pa je igral v Belgiji in Rusiji. Otrok Crvene zvezde je v Srbiji sicer igral tudi že za Vojvodino. V Crveno zvezdo bo prišel kot prost igralec, potem ko je prekinil pogodbo s Sionom. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE