Uredništvo    24. julij 2017
Novi vratar Crvene zvezde se je predstavil s polemično izjavo

Iz Knina sem, tam so vsi za Zvezdo

Novi vratar Crvene zvezde Milan Borjan je na predstavitvi podal precej polemično izjavo o svojem poreklu, ki je zbodla marsikaterega prebivalca hrvaškega Knina.
SORODNE NOVICE
Partizan doživel prvi poraz
10.8.2017 | Evropske lige
Partizan prodal svojega najbol...
4.8.2017 | Evropske lige
Partizan segel globoko v žep
19.7.2017 | Evropske lige
Brata Ilić rešujeta Zvezdo
17.7.2017 | Evropske lige
Samardžić na pragu Crvene zvez...
8.7.2017 | Evropske lige
Poln stadion kot breme
12.6.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Crvena zvezda je mladega vratarja Filipa Manojlovića prodala španskemu Getafeju, njegovo mesto pa je zasedel 29-letni kanadski reprezentant srbskega porekla Milan Borjan, ki ima za seboj precej razgibano mednarodno kariero, v kateri je med drugim branil tudi barve večkratnega bolgarskega prvaka Ludogorca iz Razgrada.

Borjan je ob uradni predstavitvi priznal, da denar ni bil motiv za selitev v Beograd, podal pa je izjavo, ob kateri so dvignili obrvi predvsem prebivalci hrvaškega Knina, sicer enega od žarišč spopadov med Srbi in Hrvati v devetdesetih letih prejšnjega stoletja.

"Ni v življenju vse v denarju. Zvezda je velik klub in cel svet ve zanjo. Mislim, da lahko Zvezda pomaga meni, jaz pa njej. Rojen sem v Kninu, prihajam iz Dalmacije in 99 odstotkov ljudi tam navija za Crveno zvezdo. Celo življenje sem sanjal o tem, da branim za Crveno zvezdo in zdaj se mi sanje uresničujejo. V moji družini so vsi strastni navijači Zvezde," je povedal 37-kratni kanadski reprezentant.

Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE