Uredništvo    11. november 2014
Dejan Stanković še zadnjič v rdeče-belem dresu

Deki bo zaigral še zadnjič

Udinese bo odigral prijateljsko tekmo s Crveno zvezdo, Dejan Stanković, ki je v Vidmu pomočnik trenerja, pa bo menda odigral nekaj minut. V dresu Zvezde!
SORODNE NOVICE
Cruyff je za svetovalca vzel M...
21.8.2017 | Mednarodni nogomet
Matavž z Vitessejem na vrhu
20.8.2017 | Mednarodni nogomet
Viniciusu se že odpira
20.8.2017 | Mednarodni nogomet
Nihče ni bil kot Adriano
19.8.2017 | Mednarodni nogomet
Ronaldo izziva še eno priznanj...
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Kdo bo trener leta?
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: SPS)
Andrea Stramaccioni ima v Vidmu, kje vodi ekipo Udineseja, za pomočnika Dejana Stankovića, ki je tudi po koncu igralske kariere ostal v nogometnih vodah v Italiji. Udinese bo trenutni reprezentančni premor izkoristil za igranje prijateljske tekme z beograjsko Crveno zvezdo. To seveda ne bi bilo nič posebnega, če iz Srbije ne bi pricurljale informacije, da namerava Stanković to tekmo izkoristiti za svoje slovo od rdeče-belega dresa evropskega prvaka iz leta 1991. 

Stanković, ki je nazadnje igral za Inter, za njim pa je izjemno bogata nogometna kariera, naj bi namreč odigral nekaj minut. V dresu Crvene zvezde, seveda ter s kapetanskim trakom na svoji roki. Z najavo svečanega in edinstvenega dogodka je prijateljska tekma seveda dobila povsem drugačen predznak, zanimanje za njen ogled pa je med pristaši aktualnega srbskega prvaka naglo poskočilo. 

Stanković je Crveno zvezdo zapustil leta 1998, ko ga je v Italijo odpeljal tedaj bogati Lazio
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE