Uredništvo    27. maj 2015
Rene Krhin ne obžaluje selitve v Španijo

Cordoba najboljša odločitev

Slovenski nogometaš Rene Krhin ni uspel preprečiti izpada Cordobe iz prve španske lige. Kljub temu pa Štajerec ne obžaluje, ker je sredi sezone pristal na selitev h Cordobi.
SORODNE NOVICE
Nikoli več ne bom trener
23.10.2017 | Evropske lige
Miren večer na Bernabeuju
22.10.2017 | Evropske lige
Video: Guedes razparal mrežo S...
22.10.2017 | Evropske lige
Polemičen prvi gol Barcelone
22.10.2017 | Evropske lige
Kluba ne bomo podvrgli tveganj...
21.10.2017 | Evropske lige
Linekerjeve besede so sramotne
21.10.2017 | Evropske lige
(foto: splet)
Čeprav izpada iz prve španske lige ni mogel preprečiti, slovenski nogometaš Rene Krhin ne obžaluje, da je v zimskem prestopnem roku prestopil h Cordobi. Pri slednji si je hitro izboril mesto v udarni enajsterici, na tekmah, ki jih je odigral, je pustil več kot soliden vtis. Ker je klub izpadel med drugoligaše, v Andaluziji ne bo ostal, kljub vsemu pa nikdar ne bo pozabil mesecev, ki jih je preživel pri svojem dosedanjem klubu.
 
"Rad bi izrekel zahvalo vsem osebam, ki na tak ali drugačen način tvorijo to čudovito ekipo. Igralcem, delavcem v klubu, navijačem in nasploh mojim tukajšnjim prijateljem. Zelo sem hvaležen, ker so me od prvega dne sprejeli z veliko prijaznosti in spoštovanja. Ob tem bi rad še povedal, da je igranje za Cordobo bila ena mojih najboljših odločitev v karieri in da sem nanjo zelo ponosen," je ob slovesu dejal nogometaš Interja, ki ga pogodba z Milančani veže še za dodatno leto.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE