Uredništvo    27. maj 2015
Rene Krhin ne obžaluje selitve v Španijo

Cordoba najboljša odločitev

Slovenski nogometaš Rene Krhin ni uspel preprečiti izpada Cordobe iz prve španske lige. Kljub temu pa Štajerec ne obžaluje, ker je sredi sezone pristal na selitev h Cordobi.
SORODNE NOVICE
Atletico začel z remijem
19.8.2017 | Evropske lige
Po Gabrielu še Murillo
19.8.2017 | Evropske lige
Namesto priimkov ime mesta
19.8.2017 | Evropske lige
Gabriel se vrača v objem Marce...
18.8.2017 | Evropske lige
Liverpool zavrnil 125 milijono...
18.8.2017 | Evropske lige
La Liga: Pet ugotovitev
18.8.2017 | Evropske lige
(foto: splet)
Čeprav izpada iz prve španske lige ni mogel preprečiti, slovenski nogometaš Rene Krhin ne obžaluje, da je v zimskem prestopnem roku prestopil h Cordobi. Pri slednji si je hitro izboril mesto v udarni enajsterici, na tekmah, ki jih je odigral, je pustil več kot soliden vtis. Ker je klub izpadel med drugoligaše, v Andaluziji ne bo ostal, kljub vsemu pa nikdar ne bo pozabil mesecev, ki jih je preživel pri svojem dosedanjem klubu.
 
"Rad bi izrekel zahvalo vsem osebam, ki na tak ali drugačen način tvorijo to čudovito ekipo. Igralcem, delavcem v klubu, navijačem in nasploh mojim tukajšnjim prijateljem. Zelo sem hvaležen, ker so me od prvega dne sprejeli z veliko prijaznosti in spoštovanja. Ob tem bi rad še povedal, da je igranje za Cordobo bila ena mojih najboljših odločitev v karieri in da sem nanjo zelo ponosen," je ob slovesu dejal nogometaš Interja, ki ga pogodba z Milančani veže še za dodatno leto.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE