Anže Zajič   29. november 2012
Matias Almeyda zapustil klop River Plateja

Prišel je čas za slovo

Nekdanji argentinski reprezentant Matias Almeyda se je pol leta pred iztekom podpisane pogodbe odločil, da ne bo več sedel na trenerski klopi River Plateja.
SORODNE NOVICE
Ronaldo izziva še eno priznanj...
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Kdo bo trener leta?
17.8.2017 | Mednarodni nogomet
Stojković se vrača v Partizan
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
Milan poslal ponudbo za Vidala
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
Vardar zapustil še Sedloski
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
Cristiano, Gigi ali Leo?
16.8.2017 | Mednarodni nogomet
(foto: Getty Images)
Čeprav je imel pogodbo podpisano do konca junija 2013, se je Matias Almeyda po 18 mesecih odločil, da ne bo več trener argentinskega velikana River Plateja. Slednjega je zapustil dva kroga pred koncem uvodnega dela sezone, ki se uradno imenuje Torneo Inicial. River Plate zaseda deveto mesto, Almeyda pa se je za slovo odločil, ker je ocenil, da nima več podpore, ki bi jo potreboval za vodenje kluba.

"Moj krog pri Riverju se je zaključil. Ni pa nobenega dvoma, da bi se rad nekoč vrnil - ali kot trener ali kot direktor," je ob slovesu dejal 39-letnik, ki je s predsednikom Danielom Passarello sporazumno prekinil sklenjen dogovor. Almeyda je sicer River prevzel, ko je slednji prvič v svoji zgodovini izpadel iz prve argentinske lige. Ekspresno hitro ga je vrnil med elito, toda nato rezultati niso bili ravno na ravni pričakovanega. Kdo bo nekoč vrhunskega nogometaša zamenjal na klopi Los Millonarios, za katere recimo igra tudi sloviti David Trezeguet, zaenkrat še ni znano.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE