Uredništvo    14. marec 2013
Boštjan Cesar po zmagi nad Napolijem

Eden od vrhuncev sezone

Ko Boštjan Cesar ni igral, je Chievo izgubljal. Ko se je vrnil, je takoj zmagal. Ljubljančan je odigral pomembno vlogo pri zmagi nad Napolijem.
SORODNE NOVICE
Gole bo nadgradil z novo pogo...
19.10.2017 | Evropske lige
Padla prva trenerska glava v S...
17.10.2017 | Evropske lige
Evrogol Romula osrečil Verono
16.10.2017 | Evropske lige
Milan potrebuje več časa
16.10.2017 | Evropske lige
Ni bilo prekrška za enajstmetr...
16.10.2017 | Evropske lige
Sploh ne morem opisati
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ko smo se na Nogomanii z Boštjanom Cesarjem pogovarjali pred tekmo z Napolijem, je Ljubljančan ravno preživljal neprijetno obdobje. Mesec dni namreč ni igral za Chievo, potem ko je bolj ali manj postalo jasno, da v prihodnji sezoni za klub iz Verone ne bo več igral. Toda Chievo je brez Cesarja začel izgubljati kot po tekočem traku in padel po lestvici navzdol, tako zelo, da se je že začel spogledovati z mesti, ki ob koncu sezone vodijo v drugoligaško Serie B. Minuli konec tedna pa se je Cesar vrnil v moštvo in to prav za izjemno težko tekmo proti Napoliju, ki se letos bori za naslov italijanskega državnega prvaka. A glej ga zlomka, Chievo je, s Cesarjem v obrambi, Napoli premagal z 2:0!

"To je bil eden od najlepših trenutkov v letošnji sezoni. Igrali smo zelo dobro in premagali odličnega nasprotnika," se nedeljske tekme spominja Cesar, ki bi se zdaj preprosto moral vrniti v začetno enajsterico Chieva. 

"Po dveh razočaranjih smo končno osvojili tri točke. Osvojiti tri točke proti takšni ekipi, kakršna je Napoli, je res izjemen dosežek," je še dodal Cesar, ki je bil januarja blizu prestopu v Sampdorio
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE