Uredništvo    12. november 2013
Chievo hitro našel novega (starega) trenerja

Corini spet v Veroni

Chievo bo v nadaljevanju sezone pred izpadom iz Serie A reševal Eugenio Corini, strokovnjak, ki je klub iz Verone v prvi polovici letošnjega leta že zadržal med italijansko elito.
SORODNE NOVICE
Padla prva trenerska glava v S...
17.10.2017 | Evropske lige
Evrogol Romula osrečil Verono
16.10.2017 | Evropske lige
Milan potrebuje več časa
16.10.2017 | Evropske lige
Ni bilo prekrška za enajstmetr...
16.10.2017 | Evropske lige
Sploh ne morem opisati
16.10.2017 | Evropske lige
Blagajniki Interja slavijo rek...
15.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Slovenska nogometaša Boštjan Cesar in Dejan Lazarević sta hitro dobila novega trenerja pri Chievu, v Verono, kjer so danes odpustili Giuseppeja Sannina, se je vrnil strokovnjak, ki ga ljubljanski branilec dobro pozna. Vajeti članske ekipe je v svoje roke zopet prevzel Eugenio Corini, ki je Chievo vodil že v minuli sezoni, v kateri si je z njim priigral obstanek v Serie A. Kljub temu sta se obe strani nato razšli, toda ljubezen je sedaj po nekaj mesecih spet zaživela. Corini je z Letečimi osli podpisal dvoletno pogodbo.

43-letni Corini je bil včasih uspešen nogometaš, ki je kariero začel pri Brescii, nato pa bil dve leti tudi član torinskega Juventusa. Kasneje je igral tudi za Sampdorio, Napoli, Piacenzo, Verono, Chievo, Palermo in za konec kariere še za Torino. Trenersko kariero je začel leta 2010 pri Portosummagi, nato je vodil še Crotone in Frosinone.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE