Uredništvo    28. januar 2016
Bo Chelsea prevzel Mark Hughes?

V oči jim je padel tudi Hughes

Iz trde ekipe je Mark Hughes Stoke City pretvoril v ekipo, ki igra hiter, lep nogomet. To je všeč tudi vodilnim ljudem pri Chelseaju, zato je Hughes med kandidati za novega trenerja.
SORODNE NOVICE
Bilić gosti novinca
20.10.2017 | Evropske lige
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
Edin in Eden dvakrat za remi
18.10.2017 | Evropske lige
Zmaga je za separatiste
18.10.2017 | Evropske lige
Leicester se je razšel s Shake...
17.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Diego Simeone, Massimiliano Allegri, Pep Guardiola, Antonio Conte... Vsi omenjeni in še kdo so potencialne tarče Chelseaja, ki išče novega trenerja za naslednjo in tudi prihajajoče sezone. A ker so omenjeni trenerji težko dosegljivi, se zna zgoditi, da bodo na Stamford Bridgeu posegli po kakšnem bolj realnem imenu.

Časnik Guardian omenja Marka Hughesa, ki je trenutno trener Stoke Cityja. In to uspešen. Stoke City, ki je bil še v eri Tonyja Pulisa znan kot izrazito trda ekipa, je s pametnim kadrovanjem in precej bolj odprtim slogom igre namreč postal izrazito gledljiv in tudi uspešen klub. Hughes izpolnjuje kriterije. Je zveneče nogometno ime, bil je član Manchester Uniteda, igral pa je tudi za Chelsea. Pri dvainpetdesetih ima za seboj tudi kar nekaj trenerskih izkušenj, pred Stoke Cityjem je namreč vodil QPR, Fulham, Manchester City, Blackburn Rovers ter izbrano vrsto Walesa. 

Čeprav je Hughes ne dolgo nazaj podpisal novo pogodbo, ki velja do leta 2019, je med omenjenimi trenerji verjetno še najbolj verjetna tarča. Konec koncev, tako Guardian, pa so pri Chelseaju o njem razmišljali že leta 2007, ko je Jose Mourinho prvič zapustil klub. 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE