Uredništvo    8. januar 2013
Demba Ba se je pri Chelseaju zaenkrat dobro znašel

V dobri ekipi je lažje

Demba Ba, novi napadalec londonskega Chelseaja, se je v novi ekipi in novem klubu dobro znašel. Zelo dobro pa se je ujel predvsem z Mato in Lampardom.
SORODNE NOVICE
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
Edin in Eden dvakrat za remi
18.10.2017 | Evropske lige
Zmaga je za separatiste
18.10.2017 | Evropske lige
Leicester se je razšel s Shake...
17.10.2017 | Evropske lige
Mourinho bi podpisal, a le za ...
17.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Senegalski napadalec Demba Ba se je v moštvo Chelseaja hitro vklopil in tudi že zabil prva zadetka. Zdaj že nekdanji nogometaš Newcastle Uniteda je tako ekspresno hitro začel upravičevati svoj prihod na stadion Stamford Bridge. Ba pravi, da je v novem klubu takoj začel uživati v nogometu.

"Hočem le uživati na igrišču. Ne gre za pritiske, gre za to, da rad igram in to počnem. Zdaj je vse veliko lažje. Veliko tečem in poizkušam ustvarjati prostor za veziste, ker vem, da bodo lahko hitro nevarni za gol, če se jim bo ponudil ustrezen prostor," pravi Ba. 

"Ko igraš z nogometaši, ki nogomet razumejo tako dobro (Mata, Lampard..., op.p.), moraš pač samo teči in žoga te sama najde. To sem videl že, ko sem igral proti Chelseaju," dodaja Ba, ki je navdušen predvsem nad Juanom Mato in Frankom Lampardom: "Odlična igralca sta. Odpirata prostor, natančno podajata in nasploh igrata zelo inteligentno."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE