Damjan Tratnik   11. marec 2012
John Terry zavrača očitke

Stara garda ni kriva

Kapetan Chelseaja John Terry zavrača očitke, da naj bi bili za predčasno slovo Andreja Villasa Boasa krivi nekateri starejši igralci londonskega kluba.
SORODNE NOVICE
Rooney osrečil stare in nove n...
21.8.2017 | Evropske lige
Nasri iz Cityja v Antalyaspor
21.8.2017 | Evropske lige
Mourinhov United, drugi del
21.8.2017 | Evropske lige
Ibra že naslednji teden spet v...
20.8.2017 | Evropske lige
Nasri bo zaigral z Eto'ojem
20.8.2017 | Evropske lige
Poraz navkljub rekordni posest...
20.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Angliji se je v zadnjih tednih uveljavilo prepričanje, da so Andreja Villasa Boasa s Chelseaja pregnali starejši igralci, ki naj bi bili ogorčeni nad dejstvom, da jim Portugalec ne namenja prav nič bolj priviligiranega statusa kot ostalim. John Terry, ki naj bi bil skupaj s Frankom Lampardom in Didierjem Drogbaja glavni protagonist "vstaje" proti Villas Boasu, tovrstne zgodbe zanika.

"V vsakem klubu igralec, ki ne igra, ne more biti zadovoljen. Mislim, da so ljudje dobili vtis, da se v Chelseaju vse to dogaja le zaradi starejših igralcev, a lahko zagotovim, da to nikakor ni res. Odkar sem v klubu, to ni igralo nobene vloge. Andre je bil zelo dober trener, a žal nismo dosegli dobrih rezultatov. Krivi smo vsi, a ceno je pač moral plačati on. Vsi v klubu mu želimo vse dobro. Pred njim je blesteča kariera, izkušnja iz Chelseaja pa je lahko zelo dragocena tako zanj kot za nas. Osebno sem se z njim zelo dobro razumel," je povedal Terry.

Drugi iz omenjene skupine "preganjalcev" Villasa Boasa DIdier Drogba pravi, da Portugalca smatra kot svojega prijatelja.

"Ni imel sreče, saj je bila ekipa povsem izven forme. Mi igralci bi vsekakor lahko storili več. Ampak takšno je življenje. Andre je naš prijatelj in tako bo tudi v prihodnje."

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 2
Starejši naprej | Novejši naprej
rdeci bianconero 14.3.2012, 12:59 Prijavi komentar
hh mislim da se chelseajevi navijaci vedo da so igralci krivi za njegov odhod
ChelseaFCFan 12.3.2012, 07:02 Prijavi komentar
No Terryju verjamem da je imel nek odnos z AVB-jem, za una dva pa malo dvomim.
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE