Damjan Tratnik   31. avgust 2016
Diego Costa je priznal, da je resno razmišljal o odhodu

Res je, želel sem nazaj v Atletico

Odlični napadalec Chelseaja Diego Costa je priznal, da si je v poletnem prestopnem roku zelo želel vrniti v madridski Atletico, a se mu na koncu želja le ni uresničila.
SORODNE NOVICE
Uradno: Tottenham podrl rekord...
23.8.2017 | Evropske lige
Clucas od tigrov k labodom
23.8.2017 | Evropske lige
Tottenham z novim vratarjem
23.8.2017 | Evropske lige
Nove pogodbe za šesterico Madr...
23.8.2017 | Evropske lige
Hekerji napadli Barcelono
23.8.2017 | Evropske lige
Perez nazaj v La Coruno?
23.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Atletico iz Madrida si je v poletnem prestopnem roku zelo prizadeval, da bi v svoje vrste zvabil svojega nekdanjega napadalca Diega Costo, ki naj bi bil prav tako močno naklonjen povratku v Madrid. Madridčani so poizkušali na vse možne načine, po neuspešnih pogovorih s Chelseajem pa so lovke usmerili proti Francozu Kevinu Gameiru, ki je nato v madridskem moštvu zasedel "Costino" mesto.

Costa je v intervju za špansko televizijsko postajo Movistar prvič spregovoril o spodletelem povratku v Atletico in javno priznal, da se je želel vrniti v svoj nekdanji klub.

"Vsi vedo, da je obstajala resna možnost za moj povratek v Atletico. Na koncu se zaradi nekaj podrobnosti to ni zgodilo. Zahvaljujem se navijačem in Cholu Simeoneju za zaupanje. Zdaj sem pri Chelseaju. Tukaj sem srečen in letošnjo sezono sem začel tukaj. Upam, da bo Atletico v letošnji sezoni uspešen in da bo osvojil kakšno lovoriko. Želel sem se vrniti, ne bom lagal," je bil odkrit Costa, ki je bil del ekipe Atletica, ki je v sezoni 2013/14 osvojila naslov španskega prvaka.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE