Uredništvo    21. maj 2017
Niozozemska legenda svetuje svojemu nekdanjemu klubu

Nujno je, da Hazard ostane

Legendarni Nizozemec Ruud Gullit je svojemu nekdanjemu klubu Chelseaju sporočil, da mora storiti vse kar je v njegovi moči, da Belgijec Eden Hazard ne odide v drug klub.
SORODNE NOVICE
Rooney osrečil stare in nove n...
21.8.2017 | Evropske lige
Nasri iz Cityja v Antalyaspor
21.8.2017 | Evropske lige
Mourinhov United, drugi del
21.8.2017 | Evropske lige
Ibra že naslednji teden spet v...
20.8.2017 | Evropske lige
Nasri bo zaigral z Eto'ojem
20.8.2017 | Evropske lige
Poraz navkljub rekordni posest...
20.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Odlični Belgijec Eden Hazard je odigral eno ključnih vlog pri zadnjih dveh Chelseajevih naslovih, saj je samo v letošnji sezoni na 35 prvenstvenih nastopih prispeval kar 15 zadetkov in pet asistenc. Hazard se preko medijskih govoric že več let spogleduje s španskim velikanom Realom iz Madrida, legendarni Nizozemec Ruud Gullit, sicer tudi nekdanji trener Chelseaja, pa svojemu nekdanjemu klubu sporoča, da Hazarda ne sme izgubiti za nobeno ceno.

"V Angliji so najboljši trenerji, v Španiji pa najboljši igralci. Najboljši, kot sta Ronaldo ali Messi, igrajo v Španiji. To so igralci, ki odločajo, v katero smer se bo odvila tekma. Kar se Edena Hazarda tiče, bi bilo zelo pomembno, da ga Chelsea zadrži. Kaj bi storil, če ti bi te klical Real Madrid? Nujno je, da ga zadržijo. Igralce svetovnega razreda moraš imeti. Posamezniki tudi v današnjem nogometu še vedno ustvarjajo razliko,
" je povedal Gullit.

"V Premier League je več takih primerov. Denimo Alexis Sanchez z Arsenalom, Harry Kane in Dele Alli s Tottenhamom, to lahko vidite tudi s Hazardom in Chelseajem. Posamezniki ustvarjajo razliko in to je dobro za nogomet, saj je to razlog, zaradi katerega ljudje hodijo na tekme. Za to plačujemo. Želimo videti posameznika. Taktiko pripraviš tako, da individualna igra najbolj pride do izraza."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE