Uredništvo    6. oktober 2016
Nekdanji soigralec o Diegu Costi

Mora biti jezen, da je dober

Nekdanji soigralec Diega Coste pri Atleticu Florent Sinama Pongolle je na slikovit način orisal svoje izkušnje z vročekrvnim napadalcem londonskega Chelseaja.
SORODNE NOVICE
Tottenham potrdil Sanchezov pr...
18.8.2017 | Evropske lige
Pritegnila me je veličina Unit...
18.8.2017 | Evropske lige
Tottenham podira rekord
18.8.2017 | Evropske lige
Kupiti Arsenal, odpustiti Weng...
18.8.2017 | Evropske lige
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
Pep zdaj lovi še Evansa
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Napadalec Chelseaja Diego Costa si je v Angliji zgradil sloves "umazanega igralca", ki gre pogosto čez rob in vseskozi igra na meji izključitve. Simuliranje, prekrški, udarjanje s komolci in provociranje so del njegove igre, o tej plati Coste pa se je razgovoril tudi Francoz Florent Sinama Pongolle, ki je pri madridskem Atleticu z njim opravil nekaj skupnih treningov. Čeprav skupaj nista igrala, je spoznal Costin "trik".

"Ko sem odhajal v Sporting, klub ni imel denarja in je zato vrnil Diega Costo, ki je bil posojen v drug klub. Skupaj sva trenirala in res lahko rečem, da je norec. Takšen je kot ga vidite na televiziji. Bilo je neskončno zabavno. Izven igrišč je res zabaven fant in velik šaljivec, na igrišču pa mora postati jezen, da igra res dobro," je v pogovoru za Le 10 Sport povedal Pongolle, sicer tudi nekdanji nogometaš Liverpoola.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE