Uredništvo    30. januar 2017
Dolgoletni branilec Chelseaja na izhodnih vratih

Ivanović med EPL in Rusijo

Trener Chelseaja Antonio Conte je priznal, da je srbski branilec Branislav Ivanović na pragu slovesa, saj mu je klub dovolil pogovore z morebitnimi novimi delodajalci.
SORODNE NOVICE
Klopp bi moral prevzeti odgovo...
23.10.2017 | Evropske lige
Izboljšati se moramo in to hit...
23.10.2017 | Evropske lige
Neustrašni Harry našel novo žr...
22.10.2017 | Evropske lige
Poskrbimo, da bo želel ostati
22.10.2017 | Evropske lige
Usoda ni več v mojih rokah
22.10.2017 | Evropske lige
Prestop zahteval v višku boja ...
22.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Srbski branilec Branislav Ivanović, ki je dolga leta slovel kot eden najboljših desnih bočnih branilcev v angleškem oziroma evropskem nogometu, zapušča londonski Chelsea. V letošnji sezoni 32-letni nogometaš iz Sremskem Mitrovice ne igra veliko, že dalj časa pa ga spremljajo govorice, da bi do izteka prestopnega roka lahko zapustil klub, pri katerem nastopa vse od leta 2008 naprej.

Vse verjetnejše slovo je potrdil tudi trener Chelseaja Antonio Conte.

"Vem, da se pogovarja z drugimi klubi, vendar pa ne vem, kakšno odločitev bo sprejel. Morali bomo počakati. Za Chelsea je odigral veliko tekem in osvojil veliko lovorik. Star je 32 let in pred njim je še veliko let kariere na visoki ravni. V vsakem primeru bomo morali počakati. Razumem, da želi igrati, zagotovo pa mi bo žal, če bo odšel," je povedal Conte.

Ivanović ima na mizi več ponudb. Finančno je najugodnejša ponudba ruskega velikana Zenita iz Sankt Peterburga, zanj pa naj bi vladalo tudi precej zanimanja v Premier League, saj si ga v svojih vrstah želijo videti tudi pri Crystal Palacu in West Bromwichu.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE