Uredništvo    30. januar 2017
Dolgoletni branilec Chelseaja na izhodnih vratih

Ivanović med EPL in Rusijo

Trener Chelseaja Antonio Conte je priznal, da je srbski branilec Branislav Ivanović na pragu slovesa, saj mu je klub dovolil pogovore z morebitnimi novimi delodajalci.
SORODNE NOVICE
Tottenham potrdil Sanchezov pr...
18.8.2017 | Evropske lige
Pritegnila me je veličina Unit...
18.8.2017 | Evropske lige
Tottenham podira rekord
18.8.2017 | Evropske lige
Kupiti Arsenal, odpustiti Weng...
18.8.2017 | Evropske lige
Costa: Hočem samo Atletico!
17.8.2017 | Evropske lige
Pep zdaj lovi še Evansa
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Srbski branilec Branislav Ivanović, ki je dolga leta slovel kot eden najboljših desnih bočnih branilcev v angleškem oziroma evropskem nogometu, zapušča londonski Chelsea. V letošnji sezoni 32-letni nogometaš iz Sremskem Mitrovice ne igra veliko, že dalj časa pa ga spremljajo govorice, da bi do izteka prestopnega roka lahko zapustil klub, pri katerem nastopa vse od leta 2008 naprej.

Vse verjetnejše slovo je potrdil tudi trener Chelseaja Antonio Conte.

"Vem, da se pogovarja z drugimi klubi, vendar pa ne vem, kakšno odločitev bo sprejel. Morali bomo počakati. Za Chelsea je odigral veliko tekem in osvojil veliko lovorik. Star je 32 let in pred njim je še veliko let kariere na visoki ravni. V vsakem primeru bomo morali počakati. Razumem, da želi igrati, zagotovo pa mi bo žal, če bo odšel," je povedal Conte.

Ivanović ima na mizi več ponudb. Finančno je najugodnejša ponudba ruskega velikana Zenita iz Sankt Peterburga, zanj pa naj bi vladalo tudi precej zanimanja v Premier League, saj si ga v svojih vrstah želijo videti tudi pri Crystal Palacu in West Bromwichu.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE