Uredništvo    18. julij 2010
Ganec se je vrnil

Essien: Lepo se je vrniti

Ganski vezist Michael Essien jev soboto naredil pravi "comeback". Na prijateljski tekmi med Chelseajem in Crystal Palaceom je dosegel zmagoviti zadetek.
SORODNE NOVICE
Uživam trdno podporo vodstva
19.10.2017 | Evropske lige
Mourinho naj raje razmišlja o ...
19.10.2017 | Evropske lige
Edin in Eden dvakrat za remi
18.10.2017 | Evropske lige
Zmaga je za separatiste
18.10.2017 | Evropske lige
Leicester se je razšel s Shake...
17.10.2017 | Evropske lige
Mourinho bi podpisal, a le za ...
17.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Ganski vezist Michael Essien je zaradi poškodbe izpustil dobršen del minule sezone. Poškodba ga je stala tudi nastopa na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, na katerem je ganska izbrana vrsta presenetila vse, tudi samo sebe, in klonila šele v četrtfinalu, bila pa je tudi izjemno blizu polfinalu. Essien je selektorju Milovanu Rajevcu seveda precej manjkal. V bodoče mu bo na voljo, kajti Essien se je vrnil po poškodbi. Zaigral je na včerajšnji prijateljski tekmi med Chelseajem in Crystal Palaceom, za katerega je zaigral tudi naš Aleksander Radosavljevič, in jo z edinim zadetkom na tekmi tudi odločil.

"Lepo se je vrniti. Dolgo časa me ni bilo, zdaj sem se vrnil in treniram na polno. Vse je v najlepšem redu," je za uradno spletno stran Chelseaja izjavil Essien in dodal: "Zaradi rehabilitacije nisem bil na dopustu, vendar sem vesel novega začetka, veselim se že prihoda mojih soigralcev. Želel sem jim pomagati ob koncu minule sezone, ni mi bilo lahko, lahko sem jih le spodbujal. V dveh osvojenih lovorikah sem užival, četudi nisem igral."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE