Damjan Tratnik   21. marec 2016
Italijanski selektor brez besed o Chelseaju

Conte še naprej molči

Italijanski selektor Antonio Conte še naprej trmasto molči in odvrača pozornost od govoric, ki ga neumorno povezujejo s prevzemom službe pri londonskemu Chelseaju.
SORODNE NOVICE
Mahrez rešil lisice
16.10.2017 | Evropske lige
Evrogol Romula osrečil Verono
16.10.2017 | Evropske lige
Uradno: Newcastle je naprodaj
16.10.2017 | Evropske lige
V Tottenhamu ogorčeni nad Marc...
16.10.2017 | Evropske lige
Mancini je bil v vojni z vsemi
16.10.2017 | Evropske lige
Sinjemodri stroj brez napake
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Iz tabora italijanske nogometne zveze (FIGC) so že prejšnji teden sporočili, da selektor Antonio Conte po izteku evropskega prvenstva v Franciji zapušča svoje delovno mesto. Marsikdo je to razumel zgolj kot formalnost pred potrditvijo Contejevega odhoda v Chelsea, ki pa se do danes še vedno ni zgodil. Nekdanji trener Juventusa o napovedani selitvi na Otok ni črhnil niti besedice, na tiskovni konferenci pred prihajajočimi prijateljskimi tekmami izbrane vrste pa ni želel razkriti niti tega, ali se bo vrnil v klubski nogomet.

"V tem trenutku me ne zanima čisto nič. Trenutno sem selektor reprezentance in to je izkušnja, iz katere sem se ogromno naučil," je povedal Conte, ki je v nadaljevanju le namenil nekaj besed svojemu skorajšnjemu slovesu od klopi azzurrov.

"Dolgo sem tehtal odločitev in ko nisem imel več pomislekov, sem poklical predsednika, ki je bil tisti, ki se je odločil zame in mi prvi ponudil službo. Vendar pa trenutno čutim veliko željo do dela. Zelo se že veselim prvenstva in komaj čakam, da se začne. To so stvari, ki se ti zgodijo enkrat v življenju in zato čutim tudi veliko odgovornost."
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE