Uredništvo    28. maj 2017
Celta iz Viga je imenovala novega trenerja

Unzue je novi trener Celte

Pomočnik Luisa Enriqueja in eden od kandidatov za trenerski stolček Barcelone Juan Carlos Unzue je podpisal dveletno pogodbo s Celto iz Viga.
SORODNE NOVICE
Evropska sezona na nitki
19.10.2017 | Evropske lige
Zaza igralec meseca v La Ligi
18.10.2017 | Evropske lige
Pel, kot da gre za reprezentan...
18.10.2017 | Evropske lige
Barcelona našla svojega Vinici...
18.10.2017 | Evropske lige
Celti se je odprlo
16.10.2017 | Evropske lige
Atletico ima neverjetnega vrat...
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: uradna spletna stran kluba)
Trenerska naveza Luis Enrique - Juan Carlos Unzue je od danes naprej v celoti del zgodovine španskega velikana Barcelone. Enriquejev asistent je bil dalj časa omenjan celo kot eden osrednjih kandidatov za prevzem vodenja Barcelone od Luisa Enriqueja, na koncu pa so se v klubu očitno odločili drugače, saj bo po vsesplošnem pričakovanju javnosti jutri kot novi trener Kataloncev zaprisegel dosedanji trener Athletica Ernesto Valverde.

Zagotovo novi trener Barcelone ne bo Unzue, saj je danes podpisal dveletno pogodbo s Celto iz Viga, kjer bo tako sledil svojemu nekdanjemu nadrejenemu, ki je pred prihodom na klop Barcelone vodil prav Celto. Unzue Celto dobro pozna, saj je v sezoni 2013/14 v Vigu opravljal vlogo Enriquejevega pomočnika. Unzue bo na klopi letošnjih polfinalistov evropske lige nasledil Argentinca Eduarda Berizza, ki bo po vsej verjetnosti postal novi trener Seville.

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
OGLAŠEVANJE