Anže Zajič   3. januar 2012
Nič od prestopa Maxija Lopeza v AC Milan

Rok je pretekel

Italijanski velikan AC Milan je izpustil iz rok priložnost, da bi se okrepil z Maxijem Lopezem. Argentinec zaenkrat ostaja pri Catanii, zna pa se zgoditi, da bo kmalu zapustil Italijo.
SORODNE NOVICE
Juve z desetimi zadel šestkrat
22.10.2017 | Evropske lige
Brez lige prvakov bomo morali ...
22.10.2017 | Evropske lige
Kaladze postal župan gruzijske...
22.10.2017 | Evropske lige
Ramires na poti v Inter
22.10.2017 | Evropske lige
Video: Sarma kot betonski zid
22.10.2017 | Evropske lige
Miccoli zaradi izsiljevanja v ...
21.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Catania in AC Milan sta se vse dogovorila za prestop Maxija Lopeza na San Siro, toda posel je padel v vodo. Kot so pojasnili Sicilijanci, so severnjaki iz rok izpustili priložnost, potem ko se niso zdržali dogovorjenega roka. Argentinec bi moral biti v tem trenutku že član AC Milana, kjer pa so se odločili, da bodo raje čakali na njegovega rojaka Carlosa Teveza. Slednji hoče v Milano, a se Italijani z Manchester Cityjem še niso dogovorili.

"Bomo videli, kaj se bo zgodilo z Lopezem. Dejstvo je, da smo imeli z AC Milanom dogovor, ki pa ne velja več. Postavljen je bil rok, ki pa je pretekel in ne velja več. Je pa res, da nikoli ne moreš vedeti, kaj se bo zgodilo na nogometni tržnici. Pred nami je še ves januar... V vsakem primeru pa se bomo lahko sedaj začeli pogovarjati tudi z drugimi klubi. V tem trenutku sta možna predvsem dva scenarija - prvi je, da bo igralec odšel na tuje, drugi pa, da bo ostal pri nas," je pojasnil predsednik Catanie Antonino Pulvirenti.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE