Anže Zajič   17. februar 2014
Cardiff City ostal brez Garyja Medela

Počival bo več tednov

Pred Olejem Gunnarjem Solskjaerjem je sila zahtevna naloga, Cardiff City bo moral rešiti pred izpadom iz Premier League. Za nameček je sedal ostal brez Garyja Medela.
SORODNE NOVICE
Benitez pripeljal Joseluja
16.8.2017 | Evropske lige
Jese na posojo v Stoke!
16.8.2017 | Evropske lige
Barry prestopil v WBA
16.8.2017 | Evropske lige
Sigurdsson pred vrati Evertona
16.8.2017 | Evropske lige
Drugoligaš zavrnil 27 milijono...
15.8.2017 | Evropske lige
Chelsea denarno kaznoval Costo
15.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Cardiff City si bo v zaključku sezone 2013/14 poskušal priigrati obstanek v Premier League, toda glede na zadnje rezultate bo to zelo težko. Klub, ki ga je nedolgo tega prevzel Ole Gunnar Solskjaer, je na zadnjih desetih tekmah slavil le enkrat, ob tem pa doživel kar sedem porazov. Predzadnje mesto na lestvici torej ne preseneča, za nameček so Valižani v soboto izpadli še iz pokala FA, in to proti drugoligašu Wiganu! A to ni vse, na tej tekmi se je poškodoval še Gary Medel, ki je moral iz igre po prvem polčasu.
 
"Na žalost sem si strgal mišico, počival bom več tednov," je sporočil reprezentant Čila, ki je v tej sezoni eden najboljših posameznikov svojega kluba. Medel je v EPL izpustil le eno tekmo, a sedaj jih bo kar nekaj. 26-letnik se je sicer h Cardiffu preselil lani poleti iz Seville, njegov prestop je bil tedaj vreden kar 11 milijonov funtov.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE