Uredništvo    19. avgust 2014
Cagliari se zanima za slovenskega reprezentanta

Zeman bi Nejca Pečnika

Italijanski prvoligaš Cagliari, ki je dobil privilegij, saj je vodenje njegove ekipe prevzel izkušeni Zdenek Zeman, bo morda dobil slovenski pridih. Zeman je svoje oko namreč vrgel na našega Nejca Pečnika.
SORODNE NOVICE
Gole bo nadgradil z novo pogo...
19.10.2017 | Evropske lige
Padla prva trenerska glava v S...
17.10.2017 | Evropske lige
Evrogol Romula osrečil Verono
16.10.2017 | Evropske lige
Milan potrebuje več časa
16.10.2017 | Evropske lige
Ni bilo prekrška za enajstmetr...
16.10.2017 | Evropske lige
Sploh ne morem opisati
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Beograjsko Crveno zvezdo trenutno vodi Nenad Lalatović, potem ko jo je v lanski sezoni vodil Slaviša Stojanović. Pred leti pa se je na klopi kluba s stadiona Marakana preizkusil tudi razvpiti Zdenek Zeman. Izkušeni češki trener, ki vso svojo kariero deluje v Italiji, zato dobro pozna balkansko nogometno tržišče, ki ga namerava zdaj, ko je sedel na trenersko klop Cagliarija, tudi izkoristiti.

Srbski mediji poročajo, da je 67-letni Zeman oko vrgel na dva nogometaša iz srbskega prvenstva. Zanima ga Stefan Babović, ki trenutno igra za Voždovac, sicer pa gre za nekdanjega srbskega reprezentanta, sicer pa nekdanjega nogometaša Zaragoze in Partizana. Babović je sicer sin znanega srbskega poslovneža Milije Babovića, trenutni trener Crvene zvezde Nenad Lalatović pa je poročen z njegovo sestro Ivo.

Drugi Zemanov izbor pa je slovenski reprezentant Nejc Pečnik, ki se je pred tedni vrnil v Crveno zvezdo in z njo podpisal dveletno pogodbo. 

Oba nogometaša sta za Cagliari seveda dosegljiva, kajti Voždovac in Zvezda mamljivih ponudb preprosto ne moreta odbiti, vprašanje pa seveda je, s kakšnim zneskom bi se omenjena kluba zadovoljila. Pečnik je z vodstvom Crvene zvezde sicer dogovorjen, da v primeru ugodne ponudbe klub lahko zapusti. 
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 1
Starejši naprej | Novejši naprej
Ronnie_10 19.8.2014, 12:34 Prijavi komentar
neee k temu klovnu k bo tak letu čez največ 10 krogov...
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE