Anže Zajič   7. april 2014
Daniele Conti besen na svojega šefa Massima Cellina

S Fiatom jih je razjezil

Ker je Leeds United označil za Ferrari v primerjavi s Cagliarijem, temu pa nadel oznako Fiat 500, je Massimo Cellino, lastnik obeh klubov, sila razjezil Danieleja Contija.
SORODNE NOVICE
Marotta zaprl vrata Baldeju in...
22.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Cancelo v Interju
22.8.2017 | Evropske lige
Uradno: Kalinić je rossonero
22.8.2017 | Evropske lige
Rai: AC Milan se zanima za Mar...
21.8.2017 | Evropske lige
Je možno? Odhaja tudi Marchisi...
21.8.2017 | Evropske lige
Začetek milanske renesanse?
20.8.2017 | Evropske lige
(foto: splet)
Massimo Cellino je vendarle postal večinski lastnik Leeds Uniteda. Sprva so mu prevzem prepovedali, po pritožbi pa dovolili. Kontroverzni poslovnež se tako seli v Anglijo, prevzem Leeds Uniteda pa je pokomentiral z besedami, da se počuti, "kot da je sedel za volan Ferrarija, potem ko je vrsto let sedel v Fiatu 500". S slednjim je seveda mislil na Cagliari, ki ga vodi že kar 22 let, toda potem ko je prevzel Leeds United, se marsikdo boji, da bo prodal kolektiv s Sardinije. No, toda nekatere to niti ne bi motilo, Cellinove besede so primerjavi med obema omenjenima avtomobila so pač številne razjezile. Tudi Danieleja Contija, kapetana Cagliarija.
 
"Predsednik očitno ne ve nič. Ko stvari ne gredo po načrtih, bi morali stopiti skupaj, a nekateri preveč govorijo. Ponosen sem, da ta Fiat 500 vozimo že vrsto let. Ta majhen avto je v Serie A stabilen že 11 let. Določene besede nas vsekakor še kako jezijo. Nogometaši bi si zaslužili večjo mero spoštovanja. Takšne izjave ne prinesejo nič dobrega. In da, smo užaljeni," ne skriva 35-letni nekdanji član Rome, ki so ga novinarji povprašali tudi, ali bi se odzval klicu Cellina in odšel v Leeds United, če bi dobil ponudbo za odhod v Anglijo: "Niti v sanjah!"
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE