Anže Zajič   6. februar 2014
Massimo Cellino zapušča Cagliari

Klub je praktično prodan

Po več kot dveh desetletjih bo italijanski prvoligaš Cagliari dobil novega lastnika. Massimo Cellino je potrdil, da odhaja, vajeti naj bi prevzeli ali Katarci ali Američani.
SORODNE NOVICE
Gole bo nadgradil z novo pogo...
19.10.2017 | Evropske lige
Padla prva trenerska glava v S...
17.10.2017 | Evropske lige
Evrogol Romula osrečil Verono
16.10.2017 | Evropske lige
Milan potrebuje več časa
16.10.2017 | Evropske lige
Ni bilo prekrška za enajstmetr...
16.10.2017 | Evropske lige
Sploh ne morem opisati
16.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
Dvajset let in še malo je bil zaščitni znak nogometa na Sardiniji, sedaj pa se je Massimo Cellino odločil, da se tega ne bo šel več. Prvi mož Cagliarija je potrdil, da je prodaja kluba neizbežna, že v kratkem naj bi bila uradno potrjena. Poslovnež, ki že nekaj časa živi v Združenih državah Amerike oziroma natančneje v Miamiju, naj bi se po slovesu od Sardinije v nogometnem smislu preselil v Anglijo, številni mediji ga povezujejo s prevzemom Leeds Uniteda.
 
"22 let sem sanjal nemogoče sanje. Sem slab romantik, predvsem pa mi je žal, da nisem uspel v svojih željah, da nisem uresničil ciljev, ki sem si jih zastavil. Praktično sem že prodal Cagliari, jutri bodo odvetniki zaključili z vsemi formalnostmi. Prihajajo dobri ljudje, klub bo v dobrih rokah," je sporočil Cellino, ki tega, kdo bo prevzel klub Agima Ibraimija, nekdanjega člana Maribora, ni želel razkriti. Se pa vedno glasneje namiguje, da bodo v upravo prišli ali Katarci ali Američani.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE