Anže Zajič   8. maj 2011
Po Bariju so v Italiji dobili še enega novega drugoligaša

Brescia v Serie B

Po Bariju se je v 36. krogu italijanskega državnega prvaka od elitnega ranga tekmovanja poslovila tudi Brescia. V nevarnih vodah se še naprej giblje tudi Sampdoria.
SORODNE NOVICE
Padla prva trenerska glava v S...
17.10.2017 | Evropske lige
Evrogol Romula osrečil Verono
16.10.2017 | Evropske lige
Milan potrebuje več časa
16.10.2017 | Evropske lige
Ni bilo prekrška za enajstmetr...
16.10.2017 | Evropske lige
Sploh ne morem opisati
16.10.2017 | Evropske lige
Blagajniki Interja slavijo rek...
15.10.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
36. krog v Serie A ni dal odgovora zgolj na to, kdo bo v letošnji sezoni prvak Italije (to je z remijem proti Romi postal AC Milan), pač pa smo dobili tudi drugi klub, ki je izpadel iz elite. Kot prvemu je to "uspelo" Bariju, ki je odpisan že nekaj časa, v nedeljo pa se je od prvoligaške konkurence poslovila tudi Brescia. Slednja si je usodo zapečatila dva kroga pred koncem sezone, zanjo pa je bila usodna Catania, ki je v gosteh slavila z 2:1 in si s tem priigrala tudi obstanek. Zanimivo, za Catanio je bila to prva zmaga v gosteh v tej sezoni!

Brescia na predzadnjem mestu trenutno za sedem točk zaostaja za Leccejem, kar je seveda preprosto preveč, saj je na voljo le še šest točk. V tem trenutku bi kot zadnja iz Serie A izpadla tudi Sampdoria, ki se je na začetku sezone borila celo za Ligo prvakov, sedaj pa ji voda teče pošteno v grlo. Na 18. mestu za dve točki zaostaja za Leccejem, obstanka prav tako še nimajo zagotovljene Parma, Bologna in Cesena.
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE