OSTALE NOVICE
Stran
od 97
20.8.2017
Evropske lige
Direktor Dortmunda Hans-Joachim Watzke je ostro napadel vodstvo katalonskega velikana, ki je po njegovem mnenju glavni krivec za razkol s francoskim zvezdnikom Ousmanejem Dembelejem.
83
19.8.2017
Evropske lige
Športni direktor Dortmunda Michael Zorc pravi, da imajo v klubu postavljeno ceno za Ousmaneja Dembeleja, pod katero slednji ne more oditi v Barcelono.
25
18.8.2017
Evropske lige
S petkovo tekmo Bayern - Bayer se začenja 55. sezona nemške Bundeslige. Dominacijo Bayerna bosta skušala ogrožati Borussia Dortmund in Leipzig, v ozadju pa se kuhajo tudi številne druge zgodbe.
28
17.8.2017
Evropske lige
Besede Barceloninega direktorja Pepa Segure, ki trdi, da je Dembele blizu Barcelone, so presenetile in razjezile Hansa-Joachima Watzkeja.
44
Evropske lige
Direktor Barcelone Pep Segura je po včerajšnjem porazu in jalovi predstavi proti Realu iz Madrida dejal, da sta veliki prestopni tarči Kataloncev Philippe Coutinho in Ousmane Dembele blizu prihoda.
36
Evropske lige
Branilec Dortmunda Sokratis Papastathopoulos je javno okrcal svojega soigralca Ousmaneja Dembeleja, ki je trenutno zaradi spora z vodstvom kluba suspendiran in ločen od soigralcev.
20
16.8.2017
Evropske lige
Težave s poškodbami se za Andreja Schurrleja nadaljujejo tudi v novi sezoni. Nemški nogometaš bo moral zaradi poškodbe stegenske mišice počivati štiri tedne.
0
13.8.2017
Evropske lige
Napadalec Dortmunda Pierre-Emerick Aubameyang je na socialnih omrežjih priznal, da bi si zelo želel vrniti v Milan, a da ta ne kaže namer po obuditvi sodelovanja.
11
Evropske lige
V Dortmundu so se po posvetu med vodstvom kluba in trenerjem Petrom Boszem odločili, da bo francoski napadalec Ousmane Dembele do nadaljnjega še naprej suspendiran. Treniral bo ločeno od prve ekipe.
38
Evropske lige
Trener Dortmunda Peter Bosz je napovedal, da bo klub danes podal uradno stališče glede Francoza Ousmaneja Dembeleja, ki želi izsiliti prestop v špansko Barcelono.
21
Stran
od 97