Damjan Tratnik   26. april 2015
Dortmund zanika govorice

Zavračajo groteskne govorice

Športni direktor Dortmunda Michael Zorc je vehementno zavrnil govorice, da naj bi odlični vezist Ilkay Gundogan že podpisal predpogodbo z Manchester Unitedom.
SORODNE NOVICE
Pritegnila me je veličina Unit...
18.8.2017 | Evropske lige
Vrača se Bundesliga: Pet ugoto...
18.8.2017 | Evropske lige
Kampla snubi ambiciozni Leipzi...
18.8.2017 | Evropske lige
Allianz Arena odpira novo sezo...
18.8.2017 | Evropske lige
Dembele niti milimeter bližje ...
17.8.2017 | Evropske lige
Coutinho in Dembele sta blizu
17.8.2017 | Evropske lige
(foto: Getty Images)
V Angliji in Nemčiji so pred dnevi kot strela z jasnega odmevale govorice, da naj bi Ilkay Gundogan po koncu letošnje sezone zapustil Dortmund ter se preselil k Manchester Unitedu, ki naj se z Dortmundom že dogovoril glede višine odškodnine. Ta naj bi znašala 30 milijonov evrov, vendar pa nekaj dni po izbruhu govoric vse bolj kaže na to, da zgodba nima otipljivih temeljev. Športni direktor Dortmunda Michael Zorc je stopil pred novinarje in zatrdil, da Dortmund in Uniteda nista sklenila nikakršnega dogovora.

"Ponavadi nesmiselnih govoric sploh ne komentiram, vendar pa je ta zgodba tako groteskna, da preprosto moram reagirati. Želim poudariti, da ne obstaja nikakršna ponudba, zahteva, dogovor, podpis ali pogodba," je povedal Zorc.

V Angliji različne govorice s prestopom k Manchester Unitedu povezujejo tudi Gundoganovega klubskega in reprezentančnega soigralca Matsa Hummelsa.
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
RyanGiggs#1 27.4.2015, 19:06 Prijavi komentar
Hummelsa MUFC krvavo potrebuje, ali pač CB. Gundogan pa bi bila odlična zamenjava za Carricka, Carrick je že v letih in mislim d ane bo mogel še 5 let držati takega tempa, mah še 5 let...že zdaj igra 3 tekme pa je že poškodovan.
Borusse09 27.4.2015, 08:22 Prijavi komentar
nigel pozabil si omeniti še Mkhytaryana. Pa tudi Romana...
nigel 26.4.2015, 22:22 Prijavi komentar
Pa naj gre koji k***..njega,ramosa,immobille se je treba znebit..nevem za tisti denar ki so placali immobila bi lahko pripeljali firmina in vollanda iz hoffenheima.pa mas ekipo ki se bo borila spet na useh podrocjih..
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE